Concordia Chiajna ratează șansa să urce pe locurile de play-off! Erik Lincar, despre motivele care au stat la baza remizei cu Unirea Slobozia

Andrei PASCU 29 Nov. 2023, 15:04 Liga 2
Concordia Chiajna ratează șansa să urce pe locurile de play-off! Erik Lincar, despre motivele care au stat la baza remizei cu Unirea Slobozia

Concordia Chiajna și-a trecut în cont o nouă remiză, în partida cu Unirea Slobozia, din etapa a 14-a de Liga 2. Formația din Ilfov a bifat alt egal în actuala stagiune, contra unei contracandidate la promovarea în SuperLiga României.

Duelul de marți seară, care a încheiat runda, s-a terminat cu scor alb, 0-0, dar ilfovenii au șapte rezultate pozitive la rând în campionat.

Concordia Chiajna a remizat cu Unirea Slobozia în etapa a 14-a din Liga 2, 0-0

Golul care putea să asigure cele trei puncte pentru Concordia Chiajna nu a venit, dar ilfovenii au prestat, în anumite momente, un joc bun, după cum a afirmat Erik Lincar, care a dat vina și pe anumite absențe din lot pentru remiză, printre care cele ale lui Gabriel Torje și Denis Ispas.

În anumite secvențe din partida de la Chiajna, Concordia a avut probleme în defensivă, chiar și câteva șuturi de la distanță punând probleme formației gazdă. Acum, Erik Lincar vrea să aibă lotul valid pentru ultima partidă din 2023, cu Chindia Târgoviște, în deplasare.

  • Concordia Chiajna, în partida cu Unirea Slobozia: Oncescu – Corbu (Fl. Achim 74′), Stănică, Gerson, Dumbravă – D. Codrea (cpt.), R. Lazăr – Ghimfuș (Burcea 46′), R. Moise (Al. Dulca 74′), Hlistei (Tucaliuc 58′) – Ad. Bălan
    Rezerve neutilizate: Ciontoș – Ad. Iancu, Romario Pires, Cocoș, Al. D. Pop

 

Erik Lincar a dat vina și pe absențe după ce Concordia Chiajna nu a putut învinge Unirea Slobozia

Concordia Chiajna e la o lungime de locurile de play-off, la un punct de poziția a 6-a, Steaua.

Îi felicit (n.r. – pe jucători) pentru că au luptat. În ceea ce privește absenții, i-am avut pe Gabi Torje și Ispas. Asta este, au fost și alți jucători indisponibili. Este fotbal și trebuie să joace toți (n.r. – fotbaliștii din lot).

Nu neapărat că mi-aș fi dorit o pauză, dar aș fi vrut să am toți jucătorii la dispoziție”, a afirmat antrenorul Concordiei Chiajna, citat de Digi Sport.

Concordia Chiajna poate termina pe loc de play-off anul

Cu 21 de puncte acumulate în 14 etape, Concordia Chiajna ocupă locul 8 în clasament, la un punct de echipa care e deasupra ei și cu un punct peste formația de sub ea, CSM Ceahlăul, respectiv Chindia Târgoviște.

În etapa a 15-a, Concordia Chiajna va juca în deplasare, contra Chindia Târgoviște. Momentan, Concordia este la un punct în spatele ultimei clasate pe locurile calificabile în play-off, Steaua.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/programul-etapei-a-15-a-a-ligii-2-19294595

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-slobozia-remiza-cu-concordia-chiajna-scor-0-0-in-etapa-14-de-liga-2-19294561

https://liga2.prosport.ro/seria-1/concordia-chiajna-unirea-slobozia-pune-punct-etapei-a-14-a-a-ligii-2-19294494

https://liga2.prosport.ro/seria-1/asteptarile-lui-cristian-pustai-inainte-de-unirea-slobozia-ceahlaul-19294609

https://liga2.prosport.ro/seria-1/diego-longo-primele-declaratii-dupa-debutul-cu-victorie-la-chindia-19294603

https://liga2.prosport.ro/seria-1/probleme-peste-probleme-la-viitorul-pandurii-19294598

https://liga2.prosport.ro/seria-1/programul-etapei-a-15-a-a-ligii-2-19294595

Andrei PASCU 29 Nov. 2023, 15:04 Liga 2
Pe aceeași temă