Concordia Chiajna a învins Metaloglobus, dar Claudiu Niculescu se aștepta la o victorie mai clară: ”Puteam să mai marcăm trei-patru goluri.” Ce a spus de jucătorii care au înscris

Autor: Răzvan STÎNGĂ Publicat: 14 Aug. 2021, 16:43 Actualizat: 14 Aug. 2021, 16:51 Liga 2
Concordia Chiajna a învins Metaloglobus, dar Claudiu Niculescu se aștepta la o victorie mai clară: ”Puteam să mai marcăm trei-patru goluri.” Ce a spus de jucătorii care au înscris

Start excelent pentru Concordia Chiajna în acest sezon. În etapa a 3-a, ilfovenii au înregistrat al treilea succes, 2-1 cu Metaloglobus, și au rămas în categoria echipelor care au victorii pe linie în acest început de sezon de Liga 2.

Claudiu Niculescu nu avea cum să fie altfel decât mulțumit după succesul cu Metaloglobus, pe care a lăudat-o pentru modul în care s-a prezentat, pentru că are jucători cu experiență. A recunoscut că s-a temut pentru victorie, mai ales că echipa sa a condus cu 2-0. A marcat prin Adrian Voicu, în minutul 7, și Hamza Younes, minutul 88, dar adversarii au înscris în minutul 90, prin Alexandru Potecea.

Claudiu Niculescu: ”După cum a arătat jocul puteam să marcăm, cel puțin în repriza secundă, trei-patru goluri” 

În ciuda victoriei la diferență minimă și a faptului că a tremurat pe final, Claudiu Niculescu consideră că ilfovenii se puteau impune și la trei goluri, cel puțin.

”Am stat cu ceva emoții pe final, pentru că am primit acel gol în minutul 90, dar victoria este absolut meritată, după cum a arătat jocul puteam să marcăm, cel puțin în repriza secundă, trei-patru goluri. Scorul putea fi mult mai mare. Am întâlnit o echipă bună, o echipă cu mulți jucători cu experiență, dar băieții mei au făcut ce am lucrat la antrenamente și a venit răsplata.

A fost o victorie mai clară decât o arată scorul. A venit golul lor, dar se întâmplă la fotbal. Sunt bucuros că băieții au realizat ce am discutat, și din punct de vedere defensiv, și ofensiv. În prima repriză nu au fost mari ocazii de gol, dar în repriza a doua am intrat mai bine, am reglat ce trebuia reglat la pauză și jocul a arătat altfel.

Am fost peste ei în permanentă, am ratat multe ocazii mari de gol în repriza secundă, în situații de unu la unu cu portarul. A venit golul lor pe final de meci, nu prea am stat liniștiți, dar până la urmă rămânem cu faptul că am obținut a treia victorie consecutivă în acest sezon, o victorie importantă pentru că am întâlnit o echipă care s-a luptat mereu pentru locurile fruntașe”, a afirmat Claudiu Niculescu la Metropola TV.

Claudiu Niculescu, laude pentru Adrian Voicu și Hamza Younes

Claudiu Niculescu a avut cuvinte de laudă la adresa tuturor jucătorilor săi, chiar și la adresa rezervelor, dar a comentat puțin mai mult pe seama a doi jucători, cei doi marcatori, Adrian Voicu și Hamza Younes.

”Mă bucur pentru ei pentru că au marcat. Au intrat bine în joc, dar eu am nevoie de toți jucătorii din lot și iată că și cei care au intrat în repriza secundă și-au făcut datoria. Și Llullaku a intrat foarte bine, chiar și Piper a intrat bine. Sunt jucători pe care mă bazez foarte mult și au dovedit că au caracter. Au muncit bine în această vară și se văd și rezultatele”, a mai punctat Claudiu Niculescu, care a făcut o analiză a partidei următoare, cu FK Csikszereda.

Claudiu Niculescu vrea ca seria victoriilor să continue 

Deși ciucanii au un start surprinzător de slab de Liga 2, Claudiu Niculescu nu vrea ca elevii săi să cadă într-o așa-zisă capcană și să trateze cu multă seriozitate partida de la Miercurea Ciuc. Își dorește toate punctele și după acel meci:

”Privim în continuare cu speranță, ne așteaptă un meci dificil. Avem un program foarte greu, acum mergem la Csikszereda. Ne bucurăm azi, mâine, dar de luni ne întoarcem la treabă, pentru că mai avem de muncă, pentru a ajunge acolo unde ne dorim.

Trebuie să avem capul pe umeri, nu este nimic realizat în acest moment. E o victorie mare, care ne ține pe locurile de sus, dar trebuie să continuăm pe această linie, pentru că drumul e lung. Acum, principalul nostru obiectiv e meciul cu Csikszereda, nimic mai mult. Doar de meciul acela vorbim.”

Înainte să treacă de Metaloglobus, Concordia Chiajna le-a mai învins pe Unirea Constanța, cu 2-0, și pe Poli Iași, cu 1-0.

Partida din etapa a 4-a cu FK Csikszereda e programată sâmbătă, 21 august, de la ora 11:00.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures și Dragoș Păscăneanu / Mediafax Foto

 

 

 

 

Autor: Răzvan STÎNGĂ Publicat: 14 Aug. 2021, 16:43 Actualizat: 14 Aug. 2021, 16:51 Liga 2
Pe aceeași temă