Concluzia e simplă: atât s-a putut și cu FC Hermannstadt. Valentin Țicu, mesaj pentru fanii nemulțumiți, după încă un meci fără victorie pentru Petrolul: ”Nu înțeleg reproșurile, suntem pe locul 1”

Răzvan STÎNGĂ 07 Apr. 2022, 15:39 Liga 2

Nici etapa a 3-a din play-off nu a fost cu prea mult noroc pentru Petrolul, care a făcut doar 0-0 cu FC Hermannstadt, pe ”Ilie Oană”. Astfel, liderul Ligii 2 a ajuns la două egaluri, o înfrângere și un golaveraj de un gol marcat și două primite în play-off-ul diviziei secunde.

Valentin Țicu: ”Ne-am dorit foarte mult victoria, dar din păcate atât s-a putut”

Petrolul are unul dintre cele mai slabe linii de clasament din grupa pentru promovare, dar cu toate acestea există încredere în rândul vestiarului. Cel puțin la nivel declarativ, după cum chiar căpitanul Valentin Țicu a afirmat după jocul cu sibienii, rezultatele nu sunt neapărat un capăt de țară, ținând cont de faptul că Petrolul e în continuare pe locul 1.

Impresiile liderului din teren al Petrolului, după confruntarea cu FC Hermannstadt, de miercuri seară:

”Până la urmă e un punct, chiar dacă ne-am dorit victoria. Voiam să câștigăm după ce am pierdut în Ghencea. Aveam și de luat o revanșă pentru meciul trecut, de la Sibiu. Ne-am dorit foarte mult victoria, dar din păcate atât s-a putut. Am avut câteva șanse, dar până la urmă e un punct și mergem înainte.

(N.r. – Despre condiția sa fizică) Am fost bine fizic, se simte puțin pentru că am jucat din trei în trei zile, dar o să ne recuperăm și o să arătăm bine sâmbătă. Trebuie să luăm cele trei puncte sâmbătă. Campionatul se va juca până în ultima etapă, lupta va fi strânsă. Rămânem concentrați, vom munci din ce în ce mai mult, ne strângem între noi, să fim mai motivați și sper luăm cele trei punct.

(N.r. – Despre problemele cu virozele de la Petrolul) Am fost câțiva jucători, chiar și eu am fost afectat de viroză, dar mi-am revenit. Mai sunt câțiva jucători cu probleme, dar sper ca la meciul cu Chiajna să fim toți apți”.

Valentin Țicu: ”Nu înțeleg aceste reproșuri, noi suntem pe locul 1”

Țicu nu înțelege de ce sunt apostrofați el și colegii săi de anumiți suporteri din Ploiești, chiar dacă Petrolul se menține pe locul 1 în clasamentul play-off-ului. Căpitanul ”lupilor galbeni” a văzut doar partea plină a paharului, nu și faptul că urmăritoarele se tot apropie de Petrolul și, mai mult, că jocul nu mai e același ca la finalul lui 2021.

Nu înțeleg aceste reproșuri, noi suntem pe locul 1. Muncim din greu, nici nouă nu ne convine că nu câștigăm. Tragem din greu la antrenamente, ne dorim victoria, dar e bine că suntem pe primul loc.

Dacă stăm să ne gândim, nu avem prea multe goluri luate anul acesta. Nu cred că trebuie să fim așa nefericiți că nu am câștigat. Suntem pe locul 1, rămânem pe locul 1 și după etapa asta și asta contează. Se simte o oarecare presiune, pentru că și celelalte echipe își doresc să promoveze. E normal să fie o oarecare presiune.

Rămânem încrezători, motivați și luptăm pentru promovare”, a continuat Valentin Țicu, care a vorbit și despre următorul meci din play-off al Petrolului, cu Concordia Chiajna, din deplasare.

Valentin Țicu, despre jocul următor: ”Trebuie să luăm cele trei puncte”

Țicu și-a amintit că Petrolul a câștigat greu cu Concordia Chiajna în sezonul regular, la limită, scor 1-0, cu un gol marcat pe final, în minutul 82, de Senad Jarovic. Fundașul se ”teme” și de suprafața de joc a stadionului de la Chiajna.

Se câștigă greu acolo, am mai jucat pe acel teren. Vom face strategia pentru partida de acolo și sper să luăm cele trei puncte”, a încheiat Valentin Țicu.

Petrolul, în continuare liderul Ligii 2

Petrolul va termina și această rundă a 3-a a play-off-ului pe locul 1, cu 51 de puncte, cu trei peste locul 2, FC Hermannstadt. Pe locul 3 se află Universitatea Cluj, cu 44 de puncte, dar ea poate ajunge la 47 de puncte în urma jocului din runda a 3-a, cu Steaua. Meciul va avea loc joi seară, de la 19:30, pe Cluj Arena.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures
Video: Petrolul

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 07 Apr. 2022, 15:39 Liga 2
Pe aceeași temă