Coman: „Nu am dorit niciodată falimentul Rapidului, renunț la toți banii pe care îi am de recuperat”

Marius ANGHEL 01 Apr. 2014, 21:49 Liga 2
Coman:**

Portarul formației Astra Giurgiu, Dănuț Coman, a declarat, marți, agenției MEDIAFAX, că nu a dorit niciodată falimentul echipei Rapid, precizând că este dispus să renunțe la toți banii pe care îi mai are de încasat de la fostul său club aflat acum în insolvență, însă nimeni nu l-a contactat.

„Am avut discuții de mai multe ori cu diverse persoane din conducerea clubului Rapid, am vorbit cu domnul Sichitiu, cu domnul Cristescu și cu domnul Manea, și le-am transmis să vină cineva să îmi aducă să semnez hârtia oficială prin care renunț la datorii. Dar nimeni nu m-a mai contactat. Eu nu am dorit niciodată și nu doresc nici acum falimentul Rapidului. Sunt dispus să mă întâlnesc oriunde cu cineva din conducere să semnez acea hârtie, chiar și în parc sau în față la Pro Rapid, oriunde numai să se rezolve această situație”, a spus Coman.

El a adăugat că datorează clubului Rapid ascensiunea în cariera sa de fotbalist și de aceea dorește să renunțe la banii pe care îi mai are de primit de la gruparea giuleșteană. „În afară de faptul că sunt rapidist, eu datorez acestui club ascensiunea în cariera de fotbalist. Ă‚sta este motivul pentru care am renunțat la datoriile pe care le mai am de primit”, a spus Coman.

Conform unor surse din cadrul grupării giuleștene, Dănuț Coman are de recuperat câteva zeci de mii de euro reprezentând salarii restante din anul 2012 când activa ca jucător la Rapid.

La termenul din 28 martie al dosarului de insolvență al FC Rapid, avocații jucătorilor Dănuț Coman, Ovidiu Burcă, Ionuț Stancu, Paul Codrea, Marius Bilașco și Călin Albuț au solicitat instanței respingerea planului de reorganizare și intrarea clubului în procedura de faliment.

Clubul giuleștean, care activează în prezent în Liga a II-a, se află în procedura de insolvență din 7 decembrie 2012. Planul de reorganizare al FC Rapid, care se întinde pe o durată de trei ani, a fost confirmat, luni, de Tribunalul București. Următorul termen în dosarul de insolvență este 26 septembrie.

Articol scris de Marius ȚONE (Mediafax)

Marius ANGHEL 01 Apr. 2014, 21:49 Liga 2
Pe aceeași temă