Colonie de foști „stegari” la Sfântu Gheorghe. Hadnagy, înainte de meciul cu FC Brașov: „Presiunea va fi pe ei, pentru că au ca obiectiv promovarea”

Marius ANGHEL 02 Dec. 2016, 14:15 Liga 2
Colonie de foști

În lotul echipei Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, adversara „stegarilor” din meciul de sâmbătă, se află șapte jucători care au trecut pe la FC Brașov. Portarul Daniel Mutu, fundașii Daniel Dumbravă și Ciprian Răduțoiu, mijlocașii Alexandru Țuțu și Robert Jakab și atacanții Daniel Ene și Attila Hadnagy.

Cel mai cunoscut dintre aceștia este Attila Hadnagy, atacant ce a jucat la FC Brașov timp de cinci sezoane și jumătate, echipă pentru care a marcat 37 de goluri. Hadnagy și-a demonstrat valoarea și în turul acestui campionat, când a marcat 18 goluri pentru Sepsi OSK, la fel ca și Adrian Petre de la UTA, cei doi fiind cei mai buni atacanți din Liga a 2-a.

„Sunt convins că va fi un meci foarte greu pentru noi. FC Brașov pornește cu prima șansă, au câștigat toate meciurile disputate pe teren propriu, au un antrenor experimentat care știe să-și așeze foarte bine echipa în teren. Brașovenii au și avantajul terenului propriu și eu știu foarte bine ce înseamnă acest lucru. Presiunea va fi pe stegari, pentru că ei au ca obiectiv promovarea, în timp ce noi nu avem un asemenea obiectiv. Meciul de sâmbătă trebuie să se rezume doar la fotbal. Este un meci care trebuie să se joace în limitele fair-play-ului și a bunului simț. Spectatorii vor să vadă un spectacol pe teren, fără jigniri și manifestări xenofobe care chiar nu-și au rostul pe un stadion de fotbal”, a spus Attila Hadnagy pentru Monitorul Expres.

Înaintea meciului direct, din prima etapă a returului, FC Brașov se află pe locul 2 în Liga 2, cu 37 de puncte, iar Sepsi OSK Sfântu Gheorghe e pe 4, cu 34 de puncte. Partida dintre cele două echipe se dispută sâmbătă, de la ora 14:30.

Articol scris de Adi MARICA
Foto: Monitorul Expres

Marius ANGHEL 02 Dec. 2016, 14:15 Liga 2
Pe aceeași temă