Claudiu Niculescu și-a atenționat jucătorii înaintea partidei cu CSC Dumbrăvița: ”Ar fi o greșeală să considerăm meciul câștigat fără muncă”

Ovidiu BOICA 02 Dec. 2022, 21:39 Liga 2
Claudiu Niculescu și-a atenționat jucătorii înaintea partidei cu CSC Dumbrăvița: ”Ar fi o greșeală să considerăm meciul câștigat fără muncă”

Claudiu Niculescu și-a avertizat jucătorii înaintea meciului cu CSC Dumbrăvița să fie atenți, deoarece adversarul de sâmbătă a produs multe surprize de la promovarea în Liga 2.

  • CS Comunal Șelimbăr joacă ultimul meci oficial din 2022 pe teren propriu, la Râmnicu Vâlcea, sâmbătă, de la ora 11:00, în cadruel etapei a 16-a.

”Întâlnim o echipă care a produs multe surprize, să nu facem o greșeală să considerăm meciul câștigat fără muncă. Întâlnim o echipă foarte arțăgoasă și periculoasă în același timp, sper că băieții au înțeles mesajul meu din această săptămână. Nu se obține nimic fără multă muncă, determinare și o atitudine pozitivă”, a declarat Claudiu Niculescu înaintea partidei cu timișenii.

Claudiu Niculescu: ”O victorie ne aduce multă liniște și am putea pregăti ceea ce vreau pentru anul viitor”

Antrenorul formației din Șelimbăr a adăugat că succesul de acum o săptămână, 2-1 la Miercurea Ciuc, nu ar mai avea nicio valoare dacă nu ar fi urmat de alte trei puncte, cu CSC Dumbrăvița.

”Aștept de la băieții mei să dea totul mâine pe teren și să câștigăm punctele puse în joc. O victorie ne aduce multă liniște și am putea pregăti, așa cum îmi doresc eu, ceea ce vreau pentru anul viitor. Moralul este ridicat, este normal să fie așa, dar cum am spus și după meciul cu Miercurea Ciuc, acea victorie nu are absolut nicio valoare dacă nu este dublată de un succes mâine”, a mai spus Niculescu, care se va afla la al treilea joc pe banca tehnică a echipei sibiene.

Meciul dintre CS Comunal Șelimbăr și CSC Dumbrăvița se va disputa sâmbătă, 3 decembrie, de la ora 11:00, la Râmnicu Vâlcea.

Sibienii sunt pe locul 11, cu 21 de puncte, iar timișenii ocupă poziția a 16-a, cu 16 puncte.

Foto: CS Comunal Șelimbăr

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csc-dumbravita-increzatoare-inainte-de-meciul-cu-selimbar-echipa-care-n-a-pierdut-acasa-in-acest-sezon-cosmin-stan-avem-sansele-noastre-ei-au-si-puncte-slabe-19255335

https://liga2.prosport.ro/seria-1/claudiu-niculescu-la-prima-victorie-pe-banca-selimbarului-una-mare-si-importanta-acasa-la-miercurea-ciuc-cu-punctele-in-buzunar-antrenorul-si-a-pus-fermoar-la-gura-fata-de-arbitr-19255235

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ultima-etapa-de-liga-2-din-2022-incepe-de-ziua-nationala-a-romaniei-in-ghencea-in-vacanta-de-iarna-se-intra-dupa-jocul-de-la-brasov-in-care-evolueaza-dinamo-19254426

Ovidiu BOICA 02 Dec. 2022, 21:39 Liga 2
Pe aceeași temă