Claudiu Niculescu promite că va schimba fața Mioveniului în etapele următoare: ”Ușor-ușor, reglăm anumite aspecte. Vom face lucruri frumoase”. Sunt anunțate noi transferuri la echipă

Răzvan STÎNGĂ 06 Sep. 2020, 21:31 Liga 2

CS Mioveni a încheiat al doilea meci din acest sezon fără să marcheze. A făcut 0-0 pe teren propriu cu SCM Gloria Buzău, dar a jucat din minutul 6 cu un om în minus, după eliminarea lui Szilard. Claudiu Niculescu a fost mulțumit de modul în care echipa s-a comportat în inferioritate numerică, spunând la finalul partidei că apărarea a fost foarte compactă, iar oaspeții au avut puține șanse importante de a marca.

Claudiu Niculescu: ”Ușor-ușor, trebuie să reglăm anumite lucruri” 

Antrenorul are încredere că în etapele următoare exprimarea echipei va fi alta, în acest moment mai fiind de lucrat la omogenitate, dar și la condiția fizică. Jucătorii care au venit în ultimele zile la CS Mioveni mai au nevoie de timp să intre într-o formă optimă.

Ținând cont de faptul că am jucat cu un om în minus, sunt mulțumit de meci, dar nu în totalitate. Am jucat acasă și m-aș fi bucurat să câștigăm. Dar când joci în 10 oameni e foarte greu să păstrezi un ritm. Suntem și în urmă cu condiția fizică, în cazul câtorva jucători, dar vreau să îi felicit pe toți pentru că au avut o atitudine extraordinară. Sunt convins că vom face lucruri frumoase împreună.

Jucătorii au avut o atitudine extraordinară. Mă bucur pentru ei, pentru că muncim foarte mult. Au avut doar câteva zile de pauză. Câțiva care au venit acum, ultimele transferuri, trebuie să mai acumuleze la condiția fizică. Ușor-ușor, trebuie să reglăm aceste lucruri”, a declarat Claudiu Niculescu la DigiSport.

Claudiu Niculescu: ”Sunt curios să mă uit la fazele importante” 

Referitor la fazele importante care au dat o anumită traiectorie partidei, Niculescu a declarat că le va revedea. Vrea să se uite atât pe eliminarea lui Szilard, cât și la o fază în care a fost implicat Negruț, când arbitrul l-a semnalizat ca fiind în afara jocului.

Trebuie să revăd imagini, nu vreau să comentez până nu le văd. Vreau să mă uit și la acțiunea lui Negruț din finalul primei reprize, când a scăpat singur cu portarul. Era lângă banca noastră, iar în viteza meciului eu spun că nu a fost. Sunt curios să mă uit la acea fază”, a mai punctat Claudiu Niculescu.

CS Mioveni va mai face câteva transferuri 

În ceea ce privește transferurile, antrenorul Mioveniului a declarat că la echipă vor mai veni câțiva jucători, pentru că lotul este unul subțire. În meciul cu SCM Gloria Buzău a avut doar șase nume pe bancă.

Aștept să definitivăm lotul, pentru că azi am avut doar șase rezerve. Trebuie să întărim și asta trebuie să se întâmple zilele următoare. Acum, ne așteaptă un meci foarte greu la Slobozia, sper să ne întoarcem de acolo cu trei puncte. Acest joc îmi dă încredere că putem face față împreună”, a încheiat Claudiu Niculescu.

  • Primul ”11” al CS Mioveni cu SCM Gloria Buzău: Popescu – Gherghe, Burnea, Iacob, Constantin – Rădescu, Coșereanu (cpt.) – Toma, Veres, Marinescu – Negruț
    Rezerve: Sima, Trașcu, Șerban, Massaro, Ișfan, Ivan

Foto: CS Mioveni și Jozsi Leczki/ Mediafax Foto 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cs-mioveni-scm-gloria-buzau-se-joaca-de-la-ora-1830-echipele-de-start-19146761

https://liga2.prosport.ro/seria-1/video-fotbalistii-si-fanii-echipei-u-cluj-pentru-prima-data-impreuna-pe-cluj-arena-dupa-mult-timp-surpriza-facuta-de-suporteri-inaintea-meciului-cu-asu-poli-19146834

https://liga2.prosport.ro/seria-1/alexandru-pelici-si-a-prezentat-public-scuzele-pentru-esecul-cu-petrolul-e-o-infrangere-rusinoasa-imi-cer-scuze-celor-care-au-venit-alaturi-de-noi-reactia-antrenorului-de-la-csm-r-19146820

 

Răzvan STÎNGĂ 06 Sep. 2020, 21:31 Liga 2
Pe aceeași temă