Claudiu Niculescu privește UTA ”ca o fiară rănită” înaintea meciului cu CS Mioveni: ”Suntem foarte motivaţi şi dornici să obţinem prima victorie în acest play-off. Va fi o partidă extrem de dificilă”

Marius ANGHEL 19 Jul. 2020, 18:24 Liga 2
Claudiu Niculescu privește UTA ”ca o fiară rănită” înaintea meciului cu CS Mioveni: ”Suntem foarte motivaţi şi dornici să obţinem prima victorie în acest play-off. Va fi o partidă extrem de dificilă”

CS Mioveni revine luni după-amiază pe teren pentru un meci oficial, după ce întâlnirea de marți seară de la Pitești, cu Campionii FC Argeș, din cadrul etapei a 2-a a play-off-ului Ligii 2 a fost ratată din cauza faptul că la echipa gazdă a fost descoperit un caz pozitiv de COVID-19. Derby-ul Argeșului a fost amânat pentru o altă dată, iar între timp ambele echipe vor evolua în etapa a 3-a a turneului de promovare.

Luni, de la ora 17:30, CS Mioveni o întâlnește pe teren propriu pe UTA, echipa lider a play-off-ului, însă care nu are un start foarte bun, după ce în primele două jocuri, ambele desfășurate la Arad, a suferit o înfrângerea cu Turris Oltul (scor 3-4) și a remizat cu Petrolul (scor 1-1).

Claudiu Niculescu, înaintea meciului cu liderul: ”UTA vine după două rezultate negative şi vor fi ca o fiată rănită”

Claudiu Niculescu, antrenorul echipei CS Mioveni, consideră că UTA va veni pe stadionul Orășenesc pentru a demonstra că rezultatele înregistrate până acum au fost erori.

”Ne aşteaptă un meci foarte greu. UTA vine după două rezultate negative şi vor fi ca o fiată rănită. Plus că după aceste rezultate au pierdut şi puţin avantajul pe care l-au avut înainte de începerea play-off-ului. Avem în faţă o partidă extrem de dificilă! UTA are jucători foarte buni, care au evoluat în Liga 1 şi au foarte mare experienţă la nivelul primei divizii. Dar noi suntem foarte motivaţi şi dornici să obţinem prima victorie în acest play-off. Am încredere că vom realiza acest lucru luni seara”, a spus Niculescu, citat de csmioveni.ro.

”Trebuie să facem tot ce depinde de noi şi să arătăm ca o echipă dornică să joace sezonul următor în Liga 1”

CS Mioveni și UTA erau primele două clasate pe pozițiile direct promovabile atât în sezonul regulat, la o diferență de 11 puncte una de alta, cât și în momentul deciziei de disputare a play-off-ului, la o distanță de cinci puncte de această dată. Argeșenii au disputat un meci până acum, remiza cu Rapid (scor 0-0), în timp ce UTA are două, cele enumerate mai sus, însă diferența de cinci puncte a rămas aceeași pentru moment.

”Sigur, faptul că UTA este pe primul loc este un avantaj pentru ei, dar în acest play-off nu există o favorită clară. Sunt în luptă echipele cele mai bune din Liga 2 şi la niciun meci este o favorită clară. Dovadă şi rezultatele arădenilor de până acum, dar şi celelalte rezultate care s-au înregistrat, cu multe meciuri egale. Chiar dacă ei sunt pe locul 1, trebuie să facem tot ce depinde de noi, timp de 90 de minute, şi să arătăm ca o echipă dornică să joace sezonul următor în Liga 1.

Va fi foarte greu acest meci, dar avem un singur gând, victoria! Cu acest gând trebuie să intrăm pe teren! Aşa am pregătit acest meci, ca de altfel şi pe celelalte, pentru că eu joc mereu la victorie, nu pregătesc vreo partidă pentru a face remiză. Trebuie să facem totul pentru victorie, luni seara. Cu determinare, cu mult curaj sunt convins că putem câştiga cele trei puncte”, a mai declarat antrenorul echipei CS Mioveni.

”Aşteptăm prima victorie din play-off”

CS Mioveni n-a mai jucat din 7 iulie, atunci când o făcea cu Rapid, și va avea, spre deosebire de UTA, o diferență mare între cele două meciuri oficiale desfășurate în acest play-off. Arădenii au avut în data de 15 iulie restanța cu Petrolul.

”Jucătorii sunt apţi, sunt motivaţi şi sunt dornici să obţină o victorie. Echipa s-a pregătit foarte bine în toată această perioadă şi înainte de play-off şi după disputarea primului meci până acum. Nu am avut nicio problemă şi atmosfera este foarte bună în cadrul echipei. Şi noi, ca şi toţi susţinătorii acestei formaţii aşteptăm prima victorie din play-off”, a transmis Claudiu Niculescu, cel care la meciul cu UTA nu se poate baza pe Raul Costin, eliminat în jocul cu Rapid, și pe Raul Hreniuc, accidentat dinainte de începerea play-off-ului.

Antrenorul Mioveniului a spus și cum trăiește orele dintre testarea împotriva COVID-19 și primirea rezultatelor. ”Există o emoţie în plus cu aceste testări COVID. Și mă refer şi la perioada când se apropie testarea şi când o faci. Îşi distrage un pic atenţia de la meci, dar am trecut totul cu bine, iar din momentul când am primit rezultatele ne-am întors la gândurile noastre, la ce avem de făcut. E un sentiment uman… Eu îmi felicit băieţii zilnic pentru ceea ce fac, cu cine se întâlnesc şi pe unde merg. Şi am avut rezultate negative la cele 5-6 teste făcute până acum. Totul a fost OK, băieţii sunt responsabili!”, a spus Niculescu.

În sezonul regulat, CS Mioveni a fost singura echipă care a jucat la Arad și care a reușit să îi dea gol UTA-ei, ba chiar să îi ia un punct, după ce partida s-a încheiat 1-1. Valentin Coșereanu a marcat pentru argeșeni în minutul 8, iar Alexandru Ioniță a egalat pentru arădeni în minutul 43.

În precedenta întâlnire la Mioveni dintre cele două echipe, UTA a pierdut cu 3-0.

Ionuț Coza arbitrează de la centru CS Mioveni – UTA

Partida de luni, de la ora 17:30, dintre CS Mioveni și UTA, care are loc pe stadionul Orășenesc, va fi condusă de la centru de arbitrul Ionuţ Coza (Cernica – Ilfov). Asistenți sunt Florin Păunescu și Marius Badea (ambii din Râmnicu Vâlcea), în timp ce rezervă a fost stabilită Sorin Costreie (Buftea – Ilfov). Observatori au fost delegați Zoltan Tamaş (Odorheiu Secuiesc) și Dumitru Crăciun (Berceni – Ilfov).

https://liga2.prosport.ro/seria-1/uta-mizeaza-pe-o-prima-victorie-in-play-off-in-deplasarea-de-la-mioveni-dupa-doua-jocuri-ratate-pe-teren-propriu-laszlo-balint-cu-toate-ca-unii-poate-cred-sau-spera-altceva-starea-noastra-19139815

https://liga2.prosport.ro/seria-1/a-fost-reprogramat-meciul-restant-arges-mioveni-sunt-cunoscute-si-datele-jocurilor-din-etapele-3-si-4-ale-play-off-ului-din-liga-2-cand-are-loc-uta-rapid-19139699

Marius ANGHEL 19 Jul. 2020, 18:24 Liga 2
Pe aceeași temă