Claudiu Niculescu nu mai e invincibil. Concordia Chiajna a pierdut primul meci de la venirea sa, cu CSM Reșița, după opt rezultate pozitive: ”Nu știu cine face programările și cum le face. Am avut al treilea joc în șase zile”

Răzvan STÎNGĂ 17 Apr. 2021, 16:08 Liga 2

A venit și prima înfrângere pentru Claudiu Niculescu, din postura de antrenor al Concordiei Chiajna. Eșecul a fost înregistrat în etapa a 4-a a play-out-ului, în deplasarea cu CSM Reșița, scor 0-2. Niculescu chiar a remarcat acest aspect la final, la interviuri.

”Principalul” ar fi vrut să stea liniștit pe finalul ultimelor meciuri ale sezonului, venind cu gândul victoriei la Reșița. Un succes ar fi ajutat Concordia Chiajna să se salveze matematic de la retrogradare, să fie sigură că termină chiar și peste locul de baraj, însă acest lucru nu s-a întâmplat.

Claudiu Niculescu: ”Nu știu cine face programările și cum le face. Am jucat al treilea meci în șase zile” 

Claudiu Niculescu a afirmat că oboseala a fost aspectul principal care a dus la acest eșec, fiind nemulțumit de modul în care ilfovenii au fost programați în ultimele etape. Asta pentru că au jucat al treilea meci în mai puțin de o săptămână, șase zile.

Pe 11 aprilie, Concordia Chiajna a jucat în deplasare cu Petrolul (scor 1-0), după care pe 14 aprilie a evoluat acasă cu Aerostar Bacău (scor 3-1), pentru ca sâmbătă, 17 aprilie, să se deplaseze la Reșița.

Nici de jucători nu a fost mulțumit Claudiu Niculescu, făcând trimitere, la interviuri, la mai multe erori în apărare, care au condus la înfrângere.

”Este prima înfrângere de când sunt la Chiajna, din păcate n-am reușit să plecăm de la Reșița cu trei puncte, care matematic ne-ar fi salvat de la retrogradare. Așa ne rămâne să jucăm până la final și felicit echipa gazdă, care a câștigat meritat. După patru victorii și patru egaluri a venit și prima înfrângere, nu ne așteptam, dar trebuie să fim încrezători. Ne așteaptă meciuri grele și trebuie să acumulăm puncte.

Aș vrea să cred că oboseala a fost un factor important la meciul de astăzi. Nu știu cine face programările și cum le face. Am jucat al treilea meci în șase zile. În fine, asta contează mai puțin. Contează că am făcut niște greșeli care nu sunt permise la acest nivel.

Știam că vor veni cu presing la început de jos, dar mult mai important e că am pierdut cele trei puncte. Nu mai contează cum a început jocul. Vreau să cred că acest rezultat a venit pe fondul unei oboseli foarte mari”, a declarat Claudiu Niculescu, citat de Caraș Online.

Concordia Chiajna stă în etapa a 5-a a play-out-ului 

Claudiu Niculescu a condus prima partidă pe banca ilfovenilor, în chiar prima etapă din 2021, în februarie. În opt meciuri, până să dea peste CSM Reșița, nu cunoscuse eșecul, reușind patru victorii și patru rezultate de egalitate.

Concordia Chiajna are 31 de puncte în Grupa B a play-out-ului Ligii 2, care o plasează acum pe locul 4, primul peste pozițiile din zona roșie a retrogradării. Are un avans de șase puncte peste următoarea clasată, chiar CSM Reșița.

În etapa a 5-a, Concordia Chiajna nu va juca iar în runda a 6-a va evolua pe teren propriu cu Viitorul Pandurii.

Foto: Sebastian Tătaru / Mediafax Foto și Sport Pictures

Răzvan STÎNGĂ 17 Apr. 2021, 16:08 Liga 2
Pe aceeași temă