Claudiu Niculescu, în fața debutului la Șelimbăr: ”Am încredere că băieții mei vor face tot ce depinde de ei pentru a câștiga cele trei puncte cu Slatina”

Ovidiu BOICA 11 Nov. 2022, 16:02 Liga 2

Noul antrenor al echipei din Șelimbăr, Claudiu Niculescu, este încrezător înaintea debutului pe banca sibienilor, care se va produce sâmbătă, pe teren propriu, la Râmnicu Vâlcea, cu CSM Slatina, de la ora 11:00, în cadrul etapei a 14-a a Ligii 2.

Fostul atacant al Craiovei sau Dinamo a declarat, într-o conferință de presă premergătoare acestui joc, că a lucrat în special la moralul jucătorilor, afectat după ultimele rezultate din campionat.

Claudiu Niculescu așteaptă o victorie la debutul ca antrenor al Șelimbărului

Pentru Claudiu Niculescu, adversarul de sâmbătă nu este o necunoscută, spunând că este ”agresiv și arțăgos”, cu toate că nu l-a întâlnit în acest sezon, în perioada în care a fost antrenorul Politehnicii Iași

”Bineînțeles că știm bine ce ne-așteaptă la meciul de sâmbătă, dar sunt foarte încrezător pentru că băieții au răspuns foarte bine la antrenamentele din această săptămână. Am lucrat foarte mult în special pentru moralul lor, pentru că era normal să fie așa, vin după o perioadă mai puțin fastă, dar cum am spus la început, suntem încrezători că la meciul de sâmbătă vom câștiga cele trei puncte, deși întâlnim un adversar foarte periculos, cunosc foarte bine echipa Slatinei și pot spune că este una dintre echipele bune ale ligii a doua, dovadă și rezultatele pe care le-a obținut pâîn acest moment. O echipă agresivă, o echipă arțăgoasă, care va face un presing foarte, foarte bun, dar trebuie să repet acest lucru, am încredere în băieții mei că vor face tot ceea ce va depinde de ei pentru a câștiga cele trei puncte puse în joc la meciul de sâmbătă”, a spus Claudiu Niculescu.

Niculescu așteaptă pauza de campionat pentru a-și cunoaște mai bine noua echipă

Antrenorul a adăugat că a avut puțin timp la dispoziție să lucreze cu noii săi jucători, dar așteaptă întreruperea campionatului prilejuită de meciurile echipelor naționale pentru a pune la punct strategia pentru ca echipa să urce în clasament.

”Reacția băieților a fost pozitivă, au răspuns foarte bine la antrenamente. Sunt doar patru zile în care am lucrat, nu putem să acoperim toate palierele pentru că e și normal, în trei zile, până acum, aceasta este a patra zi… Dar, ușor, ușor muncim în acest sens, ne va ajuta foarte mult pauza competițională care va veni după această etapă, pe noi, stafful tehnic în special, să ne cunoaștem mai bine, să îi cunoaștem pe băieți. Am avut câteva discuții cu câțiva dintre ei, săptămâna aceasta, o să am foarte multe discuții de săptămâna viitoare, dar în special ne-am concentrat, și eu, și băieții ne-am concentrat pentru acest joc, peste care trebuie să trecem cu bine pentru că nu ne mai permitem pași greșiți. Acest club oferă condițiile necesare pentru a face performanță și asta trebuie să facem. Începând cu meciul de sâmbătă, trebuie să începem să urcăm în clasament pentru că echipa are potențial pentru a fi în fruntea clasamentului și vom face totul pentru a reuși acest lucru în meciurile care au mai rămas de disputat pâîn luna decembrie, dar vreau să le luăm pe totul pas cu pas pentru că așa e mai bine. Primul nostru obiectiv, victoria în meciul de sâmbătă”, a adăugat antrenorul ”călăreților roșii”.

Meci deloc special împotriva echipei din orașul natal

Altfel, Claudiu Niculescu nu consideră că meciul cu CSM Slatina este unul special, având în vedere că Șelimbărul va întâlni echipa din orașul său natal: ”Sentimental așa este, normal, e echipa din orașul natal, dar am mai jucat împotriva Slatinei de mai multe ori, sentimentele nu-și au locul la fotbal, adică eu acum sunt antrenor aici (n.a. la CSC Șelimbăr), voi face totul pentru ca echipa mea să câștige meciul de sâmbătă.”

CS Comunal Șelimbărul se află pe locul 12 în Liga 2 după 13 etape, cu 17 puncte și golaveraj 12-12, la egalitate cu Concordia Chiajna, însă trupa ilfoveană are un golaveraj mai bun.

În etapa a 14-a, CS Comunal Șelimbăr joacă pe teren propriu, la Râmnicu Vâlcea, sâmbătă, de la ora 11:00, cu CSM Slatina (locul 8, 19 puncte).

Declarațiile lui Claudiu Niculescu înainte de CS Comunal Șelimbăr – CSM Slatina:

https://www.youtube.com/watch?v=ZPCQ8V6MfGc

Foto și video: CS Comunal Șelimbăr

https://liga2.prosport.ro/special/opinii/in-primul-rand-buna-seara-asta-i-fotbalul-19253290

https://liga2.prosport.ro/nationale/10-jucatori-din-liga-2-convocati-de-daniel-pancu-la-nationala-u20-a-romaniei-pentru-amicalele-cu-italia-si-polonia-dinamo-si-unirea-constanta-dau-cate-doi-jucatori-la-lot-19253285

https://liga2.prosport.ro/seria-1/claudiu-niculescu-primele-declaratii-dupa-numirea-la-cs-comunal-selimbar-ce-l-a-convins-sa-preia-echipa-sibiana-si-cum-i-a-gasit-pe-jucatori-19252773

https://liga2.prosport.ro/seria-1/claudiu-niculescu-noul-antrenor-al-echipei-cs-comunal-selimbar-debuteaza-pe-banca-sibienilor-chiar-impotriva-echipei-din-orasul-sau-natal-19252630

Ovidiu BOICA 11 Nov. 2022, 16:02 Liga 2
Pe aceeași temă