Claudiu Niculescu ține FC Voluntari pe jar! Motivul pentru care antrenorul încă nu a semnat contractul cu ilfovenii | EXCLUSIV

Andrei PREOTU 03 Jun. 2024, 15:07 Liga 2
Claudiu Niculescu ține FC Voluntari pe jar! Motivul pentru care antrenorul încă nu a semnat contractul cu ilfovenii | EXCLUSIV

Claudiu Niculescu a amânat un răspuns final pentru cei de la FC Voluntari, unde era așteptat să semneze în weekend contractul de antrenor, iar ProSport a aflat că fostul ”principal” al CSC Șelimbăr așteaptă în această perioadă o ofertă din străinătate, cel mai probabil din Golf.

La aproape 50 de ani, Niculescu este tentat să antreneze din nou în afara României dacă propunerea este una foarte bună. Cu ultima sa echipă, fostul atacant a reușit să ajungă în play-off-ul din Liga 2, însă acolo evoluțiile Șelimbărului n-au mai fost grozave, poate și pentru că nu avea drept de promovare în SuperLigă.

Claudiu Niculescu încă nu a semnat cu FC Voluntari, așteptând finalizarea discuțiilor cu un club din Golf!

Claudiu Niculescu este dorit insistent înapoi de FC Voluntari, acolo unde a scris istorie, izbutind să câștige atât Cupa României, cât și Supercupa României, în 2017. Ilfovenii îl văd varianta ideală pentru înlocuirea lui Florin Pârvu, care trece printr-o perioadă extrem de grea, după moartea soției sale.

Doar că fostul golgheter dinamovist încă nu și-a pus semnătura pe contract, iar motivul este reprezentat de negocierile pe care le are în străinătate. Și pe care le-a dus în mare secret, evitând să vorbească despre acestea și cu apropiații săi.

În 2019, Claudiu Niculescu a avut singura experiență în străinătate: a pregătit-o pe Al-Tai, din Arabia Saudită.

”Claudiu Niculescu ar putea să semneze o înțelegere excelentă în străinătate, cel mai probabil chiar în Golf”, susțin sursele ProSport.

Dacă negocierile vor pica, atunci Claudiu Niculescu ar urma să o pregătească pe FC Voluntari, echipă care își propune să revină imediat în SuperLigă.

”A fost decizia mea, dorința mea, eu am cerut încetarea contractului, pentru că îmi doresc o altă provocare. Nu ascund faptul că am mai avut, la începutul acestei perioade, discuții și cu alte cluburi, și din România, dar și din străinătate, acolo de unde am mai antrenat”, explica Niculescu motivul despărțirii de CSC Șelimbăr, echipă pe care o antrena de un an și jumătate și cu care mai avea contract încă un an.

Claudiu Niculescu nu ar spune nu unei reveniri la Dinamo

Pe de altă parte, Claudiu Niculescu nu exclude să ajungă la Dinamo, clubul unde a cunoscut cele mai importante realizări ca fotbalist, recunoscând că este dispus să negocieze dacă conducătorii ”câinilor” vor o schimbare pe banca tehnică.

”Poate sunt o variantă pentru banca lui Dinamo dar eu chiar nu știu nimic. A fost făcută o confuzie, am fost intrebat dacă aș fi interesat. S-a discutat cu mai mulți antrenori până să accepte Kopic propunerea. Am zis că nu sunt interesat, mai era o etapă sau două până în iarnă, nu puteam să îmi părăsesc echipa în acel moment. Nu am ajuns la o negociere ca să pot să refuz. Orice antrenor care a fost jucător la Dinamo, dacă îl întrebi, și-ar dori să ajungă acolo.

Eu am trecut peste ce a fost acum câțiva ani, am iertat, e greu de uitat. Am învățat că nu trebuie să te arunci cu capul înainte, că trebuie să gândești și să nu decizi doar cu sufletul. Nu mi-a fost bine atunci, mi se pare că s-a făcut o nedreptate. Doresc să închid acest subiect pentru că nu vreau să mă întorc în trecut. Contează prezentul și ce se întâmplă mai departe. Dacă Dinamo mă contactează să antrenez echipa, voi sta la masă cu cei care conduc echipa și putem purta negocieri”, spunea Claudiu Niculescu la Exclusiv Dinamo.

Ca antrenor, Claudiu Niculescu a condus până acum echipele Universitatea Cluj, FC Bihor Oradea, Damila Măciuca, CSM Râmnicu Vâlcea, CS Mioveni, FC Voluntari, Dinamo, Al-Tai (Arabia Saudită), Concordia Chiajna, Politehnica Iași și CSC Șelimbăr.

Andrei PREOTU 03 Jun. 2024, 15:07 Liga 2
Pe aceeași temă