Claudiu Niculescu a învins-o pe ASU Poli cu Concordia Chiajna, dar o vede favorită la promovare. La ce se așteaptă antrenorul ilfovenilor în play-out

Anda DELIU 28 Mar. 2021, 20:55 Liga 2

Concordia Chiajna s-a impus cu 2-0 în meciul cu ASU Politehnica, alt joc în care timișorenii nu au jucat foarte convingător. Claudiu Niculescu a lăudat însă formația bănățeneană, despre care spune că are mari șanse la promovare, ea fiind una dintre cele șase calificate în play-off.

Chiajna a reușit să înscrie prin Ionuț Biceanu (37) și Azdren Llullaku (90), fără să aibă nici gazdele extraordinar de multe alte ocazii în afara celor două goluri marcate. După o primă parte a sezonului, Chiajna pare să-și mai fi revenit în 2021, iar Claudiu Niculescu știe că orice punct acumulat pentru play-out contează.

”Victoria contează în primul rând pentru moral. În al doilea rând, în economia clasamentului. Mergem mai departe cu încredere. Construim pentru ce urmează în viitor”, a declarat Claudiu Niculescu la microfonul DigiSport.

Laude pentru Dan Alexa

Deși ASU Poli a avut două ultime meciuri în care echipa s-a prezentat slab, Niculescu crede că echipa din Timișoara va conta în play-off.

”Și el m-a prins și m-a bătut. Asta este, dar Dan e un antrenor foarte bun, care are câteva promovări la activ. O să vedeți că Timișoara se va lupta cu șanse foarte mari de a promova în prima ligă. Chiar dacă au pierdut astăzi, rămâne o echipă puternică și foarte bine organizată”, a mai spus Niculescu.

Calificatele în play-off, meritorii în opinia lui Claudiu Niculescu

Niculescu a mai spus că e de părere că primele șase clasate, ”FC U” Craiova, Dunărea Călărași, CS Mioveni, Rapid, FK Csikszereda și ASU Poli, au meritat calificarea.

”Dacă sunt acolo, contează că au meritat în acest sezon. Acum, contează mai puțin echipele care sunt acolo. Iată că au ieșit trei echipe de tradiție din play-off. E un campionat foarte disputat și la promovare și la retrogradare. Nu vreau să mâ găndesc la retrogradare, dar trebuie să tratăm tot cu maximă seriozitate, pentru că se mai văd surprize în fotbal”, a mai adăugat antrenorul Concordiei.

Concordia Chiajna va juca în play-out

Cu 24 de puncte acumulate în 19 meciuri jucate în 21 de etape, Concordia Chiajna a terminat sezonul regular al Ligii 2 pe locul 13.

Concordia va juca în Grupa B a play-out-ului, acolo unde au intra ocupantele pozițiilor 8, 9, 12, 13, 16, 17 și 20, adică Viitorul Pandurii Târgu Jiu, Petrolul Ploieşti, SCM Gloria Buzău, Concordia Chiajna, Unirea Slobozia, CSM Reșița și Aerostar Bacău.

Foto: Sebastian Tătaru / Mediafax Foto

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dan-alexa-a-bifat-obiectivul-de-a-intra-cu-asu-poli-in-play-off-chiar-daca-echipa-a-pierdut-la-chiajna-mi-a-ridicat-multe-semne-de-intrebare-19176390

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-u-craiova-dunarea-calarasi-cs-mioveni-rapid-fk-csikszereda-si-asu-poli-merg-in-play-off-ul-ligii-2-cum-arata-clasamentul-final-dupa-ultima-etapa-a-sezonului-regular-si-marile-19176361

https://liga2.prosport.ro/seria-1/componenta-celor-doua-grupe-de-play-out-ale-ligii-2-farul-da-peste-u-cluj-iar-petrolul-intalneste-viitorul-pandurii-si-concordia-cand-se-stabileste-programul-jocurilor-19176388

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-21-ultima-a-sezonului-regular-astazi-aflam-cele-sase-echipe-care-merg-in-play-off-si-cele-14-care-vor-continua-in-play-out-19176255

Anda DELIU 28 Mar. 2021, 20:55 Liga 2
Pe aceeași temă