Ciobanu îl ironizează pe Vali Stan: „a realizat lucruri mărețe în Crâng”

15 Feb. 2012, 13:23 Liga 2
Ciobanu îl ironizează pe Vali Stan:**

Mihai Ciobanu, antrenorul Gloriei Buzău, nici nu vrea să se gândească că echipa din Crâng ar putea pierde patru puncte din cauza litigiului cu fostul jucător Vali Stan. Tehnicianul fotbaliștilor buzoieni spune că depunctarea ar reduce semnificativ șansele echipei sale de a se menține în eșalonul secund.

„Depunctarea ar însemna să ajungem la șase puncte. Avem doar 10. Sunt convins că nu ar fi o situație plăcută pentru niciunul dintre noi, cei care lucrăm la club, și mai ales pentru suporterii noștri. Sper să se facă toate demersurile pentru ca gândurile negre să nu se mai abată asupra noastră”, spune Ciobanu.

Antrenorul „glorioșilor” vorbește ironic despre fostul mijlocaș al Gloriei Buzău, Valentin Stan, despre care spune că „a realizat lucruri mărețe în Crâng”: „Valentin Stan își va lua drepturile pe care le merită. El a avut merite deosebite la Gloria Buzău. A fost investit cu foarte multă încredere din partea mea, l-am pus și căpitan de echipă. Dar asta este altă poveste”.

Cantonament reușit

Mihai Ciobanu, antrenorul divizionarei secunde Gloria Buzău, este mulțumit de maniera în care s-a desfășurat unicul stagiu de pregătire al buzoienilor înaintea debutului returului din Liga a II-a. Ciobanu spune că fotbaliștii din Crâng au reacționat foarte bine la ședințele de pregătire programate în Poiana Pinului. „Au fost acumulări importante din punct de vedere fizic. Este adevărat că zăpada ne-a pus probleme în desfășurarea programului. Nu am mai putut să împărțim antrenamentele în mod rațional. A trebuit să ne adaptăm din mers. Mă bucur că am terminat stagiul de pregătire fără jucători accidentați”.

Tehnicianul formației buzoiene este încântat de unicul transfer cert al Gloriei, Ștefan Iordache. „Este un câștig real pentru noi aducerea lui Ștefan Iordache. Sper ca până la debutul în partea a doua a campionatului să mai aducem câțiva jucători. Desigur, încă mai așteptăm și alți jucători pentru că avem posturi și departamente care nu sunt acoperite”.

Antrenorul Gloriei speră ca, până în retur, să se mai alăture și alți jucători lotului care se află sub comanda sa.

Sursa: Opinia Buzău

15 Feb. 2012, 13:23 Liga 2
Pe aceeași temă