Cine spunea că la Liceul Sportiv nu se învață! Eduard Lambrinoc, fotbalist la FC Brașov, a trecut cu brio peste sesiunea specială a Bacalaureatului

Adi MARICA 26 May. 2023, 19:34 Liga 2
Cine spunea că la Liceul Sportiv nu se învață! Eduard Lambrinoc, fotbalist la FC Brașov, a trecut cu brio peste sesiunea specială a Bacalaureatului

Eduard Lambrinoc (18 ani), mijlocaș al echipei FC Brașov și elev la Liceul Sportiv din Brașov, a dat Bacalaureatul în sesiunea specială, cea a ”Olimpicilor”. Acesta a susținut BAC-ul în orașul Vălenii de Munte, la Colegiul Național ”Nicolae Iorga”, iar în cursul zilei de vineri, fotbalistul care este și internațional U19 a primit o veste bună: a promovat ”examenul maturității” cu media 8,66.

A treia medie dintre ”olimpicii” din Brașov care au susținut Bacalaureatul în acest an și prima medie ca sportiv din județ.

Eduard Lambrinoc a luat BAC-ul cu 8,66! Dintre ”olimpicii” din Brașov are a treia medie

Eduard Lambrinoc a susținut Bacalaureatul la Limba română, Istorie, Logică și competențe: digitală, română și engleză. Fotbalistul născut la Focșani și-a propus să urmeze Facultatea de Kinetoterapie.

Această sesiune de Bacalaureat este destinată absolvenților de liceu participanți la loturile olimpice şi la competiţiile sportive şi artistice internaţionale care se desfășoară în aceeași perioadă cu examenul național de Bacalaureat 2023 (sesiunea iunie-iulie) și/sau pentru absolvenții de liceu care susțin examenul de admitere la academii militare din Statele Unite ale Americii, mai anunță Ministerul Educației.

O singură medie de 10 la această sesiune a Bacalaureatului

Rezultatele sesiunii speciale a examenului de Bacalaureat au fost publicate vineri, iar conform Ministerului Educației, peste 80 la sută din candidații înscriși au reușit să promoveze examenul. Un singur elev a luat Bacalaureatul cu media 10.

”Conform situaţiei centralizate la nivelul Inspectoratului Şcolar Judeţean Prahova, din totalul celor 163 de candidaţi care au susţinut sesiunea specială a examenului naţional de bacalaureat din acest an, 131 de elevi au promovat (rată de reuşită: 80,37%)”, anunţă, vineri, Ministerul Educaţiei, potrivit news.ro.

Conform sursei citate, pe tranşe de medii se înregistrează următoarea situaţie: 47 de medii între 9 şi 9.99, 35 de medii între 8 şi 8.99, 26 de medii între 7 şi 7.99, respectiv 22 între 6 şi 6.99.

A jucat destul de puțin în acest sezon pentru FC Brașov, dar a dat 3 goluri

Edi Lambrinoc a ”explodat” în partea a doua a sezonului trecut de Liga 2, când a fost utilizat în toate cele 10 meciuri oficiale. În opt dintre ele a fost titular, a totalizat 614 minute pe teren și a înscris 2 goluri.

În acest sezon recent încheiat, deși antrenorul Dan Alexa îi laudă calitățile fotbalistul de 18 ani, Lambrinoc a prins doar 603 minute în tricoul echipei FC Brașov, pentru care a marcat 3 goluri. A fost utilizat în 20 de partide, însă doar în cinci dintre ele a început ca titular și doar într-una a fost integralist.

Deși campionatul s-a încheiat de aproape trei săptămâni, negocierile dintre FC Braşov și Eduard Lambrinoc încă nu s-au finalizat pentru prelungirea contractului.

Foto: Alex Nicodim (Mediafax Foto) și FC Brașov

https://liga2.prosport.ro/seria-1/probleme-la-fc-brasov-clubul-a-primit-interdictie-la-transferuri-de-la-fifa-un-jucator-care-nu-a-evoluat-niciun-minut-in-echipa-lui-dan-alexa-a-castigat-procesul-si-are-de-primit-o-mica-avere-19272343

https://liga2.prosport.ro/seria-1/sos-din-partea-frf-parlamentarii-vor-sa-restrictioneze-jocurile-de-noroc-principala-sursa-de-sponsorizare-privata-din-fotbalul-romanesc-ar-fi-foarte-greu-sa-ne-desfasuram-activitatea-ne-v-19271856

https://liga2.prosport.ro/seria-1/analiza-lui-dan-alexa-dupa-un-an-la-fc-brasov-meritam-mai-mult-ce-nota-da-echipei-dupa-acest-sezon-cu-el-antrenor-oferta-pe-care-a-refuzat-o-si-planurile-pentru-noua-editie-a-ligi-19271500

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-brasov-poate-ramane-fara-doi-jucatori-importanti-unul-are-oferta-din-portugalia-si-e-mai-mamos-altul-e-greu-de-tinut-19270813

Adi MARICA 26 May. 2023, 19:34 Liga 2
Pe aceeași temă