Cinci goluri și o pasă decisivă în două meciuri au fost de ajuns! Prima ofertă pentru Costea: „Florine, ești primul transfer! Vom fi ca Barca!”

Marius ANGHEL 25 Sep. 2016, 11:39 Liga 2
Cinci goluri și o pasă decisivă în două meciuri au fost de ajuns!** Prima ofertă pentru Costea:

Florin Costea a revenit în forță în fotbalul românesc. Fostul atacant al Craiovei și al Stelei, ajuns acum la 31 de ani, joacă în prezent la CSM Râmnicu Vâlcea și după doar două partide a reușit să atragă atenția asupra sa.

Costea a reușit 5 goluri și o pasă decisivă pentru gruparea din liga secundă și a primit deja și o primă ofertă. Adrian Mititelu, fostul patron al Universității Craiova, speră ca în 2017 să primească o decizie favorabilă în dosarul dezafilierii și să readucă echipa în prim-planul fotbalului din România, iar Costea va fi primul său transfer de marcă. Omul de afaceri are de primit aproximativ 220 de milioane de euro din partea LPF și FRF și are gânduri mari.

„Ce voi face la primul meci nu s-a văzut niciodată în România, vom fi ca Barcelona, voi lua cei mai buni 30 de jucători din România! Am deja trei persoane care caută jucători. Când Costea va vedea ce contract îi ofer, nu va vrea să plece nici în străinătate. Ca Florin Costea, un jucător la Craiova se naște o dată la 30 de ani, mă simt vinovat că am fost fixist, altfel Costea juca la o echipă mare din Europa. Costea a fost însemnat de mic, la prima atingere a balonului la Craiova a dat gol”, a declarat Mititelu la RadioSport1.

„Florine, să nu pleci la vreo echipă de Liga 1 la iarnă, pentru că ești primul transfer pe care îl voi face la echipa Universității!”, i-a transmis Mititelu atacantului oltean, iar răspunsul acestuia venit prompt: „Joc la Craiova și în liga a IV-a”.

„Am zis demult că vreau să mă retrag la Vâlcea, dar nu credeam că mă întorc aici așa devreme. La Vâlcea sau la Craiova, dar Universitaea unde am jucat eu nu mai există. În promisesem domnului Munteanu că îmi închei carieră aici, dar viața îți oferă surprize și am revenit mai devreme decât credeam. O să revin și la finalul carierei, peste 3-4 ani!”, a spus Florin Costea după meciul de sâmbătă cu Metalul Reșița în care a înscris de patru ori și i-a pasat decisiv lui Mihai Dina.

Marius ANGHEL 25 Sep. 2016, 11:39 Liga 2
Pe aceeași temă