”Chirurgul” și SMURD-ul! Antrenamentul echipei FC Brașov, oprit de un elicopter aflat în misiune

Adi MARICA 03 May. 2023, 13:43 Liga 2

Un elicopter SMURD a întrerupt antrenamentul fotbaliștilor de la FC Brașov, miercuri, 3 mai 2023.

Elicopterul SMURD a aterizat pe gazonul stadionul Metrom din Brașov chiar în timpul antrenamentului condus de Dan Alexa. Ședința de pregătire a echipei din play-out-ul Ligii 2 a început la ora 11:00, iar la 11:42 un elicopter SMURD, venit de la Sfântu Gheorghe, cu un pacient care urma să fie transportat cu Salvarea la Spitalul Județean Brașov, a aterizat la mijlocul terenului.

Antrenamentul echipei FC Brașov, întrerupt de un elicopter SMURD

Pentru că Salvarea încă nu sosise la stadion, după cinci minute de pauză, elevii lui Dan Alexa au continuat ședința de pregătire pe o jumătate de teren.

Imediat după ora 12:00, Alexa a fluierat finalul antrenamentului, moment în care Ambulanța de la Brașov a ajuns la arena brașoveană, la aproape 20 de minute de la aterizarea elicopterului!

După ce pacientul a fost transferat în Salvare, Ambulanța a plecat de la stadion la 12:14 minute.

Antrenorul de la FC Brașov, Dan Alexa, poreclit ”Chirurgul” de pe vremea când era fotbalist, spune că pentru el nu este o premieră când un antrenament este întrerupt de un elicopter SMURD. ”Mi s-a mai întâmplat în perioada când am antrenant la Reșița. Sper ca pacientul să fie bine”, a declarat Alexa.

FC Brașov se pregătește pentru meciul cu CSC Dumbrăvița, ultimul din acest sezon

FC Brașov se pregătește pentru ultimul meci din acest sezon al Ligii 2. Sâmbătă, de la ora 11:00, echipa lui Dan Alexa joacă în deplasare la CSC Dumbrăvița, echipă de lângă Timișoara, în runda a 7-a a play-out-ului.

Trupa ardeleană are nevoie de o victorie cu timișenii pentru a fi sigură că încheie play-out-ul pe locul 1 în Grupa B. Momentan are 41 de puncte, cu două peste Concordia Chiajna. CSC Dumbrăvița se află pe locul 3, cu 33 de puncte.

Foto și video: Adi Marica

https://liga2.prosport.ro/seria-1/eugen-trica-dupa-remiza-in-extremis-a-concordiei-la-brasov-un-meci-nebun-cu-patru-goluri-din-faze-fixe-antrenorul-chiajnei-despre-viitorul-sezon-si-disputa-cu-trupa-lui-dan-alex-19268819

https://liga2.prosport.ro/seria-1/gabi-tamas-i-a-dat-lovitura-lui-alexa-in-ultimul-minut-fc-brasov-a-ratat-victoria-cu-concordia-si-asigurarea-locului-1-in-play-out-ma-bucur-ca-a-dat-gol-nu-ma-bucur-pentru-mine-ca-l-am-pri-19268657

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-brasov-continua-cu-mitran-si-alexa-si-si-a-impus-un-obiectiv-clar-pentru-sezonul-viitor-vrem-promovarea-directa-ce-buget-a-avut-si-va-avea-echipa-19268450

Adi MARICA 03 May. 2023, 13:43 Liga 2
Pe aceeași temă