Celpan aproape de a continua pe Areni

26 Jun. 2009, 15:28 Liga 2
Celpan aproape de a continua pe Areni

La finalul sezonului 2008-2009, după o scăpare de la retrogradare plină de emoții, toată lumea îl dădea ca și plecat pe Ionel Celpan de la Suceava. Atât conducerea clubului, cât și cei care asigură bugetul echipei, au invocat criza economică colaborată cu salariul prea mare din contractul decarului sucevean. Zvonurile au fost alimentate și de interesul pe care îl arăta proaspăta promovată în liga a doua, Victoria Brănești, în a-l acapara.

 

Odată cu schimbarea președintelui de club, speranțele de a-l revedea pe Areni în tricoul galben-albastru au început să prindă contur. „Am discutat și cu Ioan Radu și am convenit amândoi că Celpan este un jucător important la echipă. Nu știm însă sigur dacă vom putea să-l ținem, totul depinde de bugetul pe care îl vom avea la dispoziție”, afirma Ciprian Anton.

 

Ionel Celpan este animat de gândul că ar putea fi mult mai aproape de casă, de familie. Mai mult de atât, situația neclară de la clubul unde a activat în ultimii ani nu-l încurajează prea mult: „Am purtat o serie de discuții telefonice cu domnul Anton dar încă nu s-a hotărât nimic. Sper totuși să primesc un răspuns concret până la reunirea lotului pentru că după aia îmi va fi mai greu să plec. M-am simțit foarte bine la Suceava, dar aș dori să plec la Brănești pentru că sunt mai aproape de casă. Nici la Cetatea nu se știe ce se întâmplă, depinde ce buget va fi alocat”.
 

 

Sursă: gazetasv.ro

26 Jun. 2009, 15:28 Liga 2
Pe aceeași temă