Ceea ce trebuia să fie plus de prospețime, s-a transformat în ritm de joc scăzut. Pauza de runda trecută a afectat SCM Gloria Buzău cu Unirea Slobozia. Ilie Stan: ”Ne-a incomodat”

Andrei PASCU 15 Apr. 2021, 17:07 Liga 2
Ceea ce trebuia să fie plus de prospețime, s-a transformat în ritm de joc scăzut. Pauza de runda trecută a afectat SCM Gloria Buzău cu Unirea Slobozia. Ilie Stan: ”Ne-a incomodat”

SCM Gloria Buzău nu a putut scoate mai mult de un punct în partida cu Unirea Slobozia, din etapa a 3-a a play-out-ului. Trupa lui Ilie Stan a făcut doar 0-0, împotriva uneia dintre principalele adversare în lupta pentru evitarea retrogradării.

Diferența dintre cele două echipe e de șase puncte în clasamentul Grupei B a play-out-ului, în favoarea buzoienilor, care au însă și un meci mai puțin. Asta pentru că nu au evoluat runda trecută, aspect de care Ilie Stan s-a și legat la finalul partidei cu Slobozia. Modul în care s-a prezentat în prima repriză SCM Gloria Buzău, a fost pus chiar pe acest aspect, al faptului că pauza a jucat un rol important în exprimare.

Ilie Stan: ”Una peste alta sunt mulţumit de atitudinea băieţilor” 

În loc ca pauza să aducă Buzăului un plus de odihnă și prospețime, Ilie Stan e convins că a redus ritmul de joc al elevilor săi, aceasta fiind principala explicație, din punctul său de vedere, pentru care primele 45 de minute au arătat cum au arătat.

Aspectul pozitiv al lui Stan a venit pe fondul evoluției mult mai bune din partea secundă, când antrenorul a remarcat că echipa s-a comportat mult mai bine și chiar a avut câteva ocazii în urma cărora putea să ia cele trei puncte și să risipească, în foarte mare măsură, orice emoție în privința retrogradării.

Faptul că am stat etapa trecută ne-a incomodat, într-o oarecare măsură. Acest lucru s-a observant în jocul prestat din prima repriză, când am permis oaspeţilor să fie prezenţi în jumătatea noastră. După pauză situaţia a stat altfel. Am controlat jocul, ne-am creat ocazii, am avut şi o bară, una peste alta sunt mulţumit de atitudinea băieţilor, dacă ne raportăm şi la starea terenului, care nu a permis să ne impunem jocul.

Vom rămâne conectaţi la meciurile pe care le mai avem de disputat şi sper să scoatem maximum”, a declarat Ilie Stan, citat de site-ul clubului, SCM Gloria Buzău.

SCM Gloria Buzău, la șase puncte peste locul de baraj 

SCM Gloria Buzău e chiar deasupra poziției de baraj, pe 4, cu 30 de puncte. Are un avans de șase lungimi peste Unirea Slobozia, următoarea clasată. În prima etapă a play-out-ului din Grupa B, formația antrenată de Ilie Stan a învins Viitorul Pandurii, la Târgu Jiu, cu scorul de 4-2.

Sâmbătă, în etapa a 4-a, SCM Gloria Buzău va juca la Ploiești, cu Petrolul.

Foto: Gloria Buzău Fotbal

 

 

Andrei PASCU 15 Apr. 2021, 17:07 Liga 2
Pe aceeași temă