Ce umilință: Petrolul – Oltchim 9-2!

21 Jan. 2009, 17:15 Liga 2
Ce umilință: Petrolul - Oltchim 9-2!

Primul și singurul amical disputat de Petrolul în stagiul de pregătire de la Govora a fost câștigat de o manieră categorică de către elevii lui Eusebiu Tudor. Aceștia s-au impus cu scorul de 9-2 în fața divizionarei a treia Oltchim Râmnicu Vâlcea. Partida a avut două reprize de câte 60 de minute, iar, la pauză, scorul a fost egal, 2-2.

În actul secund, “lupii galbeni” au marcat însă de șapte ori, cele mai multe reușite, trei la număr, aparținând lui Constantin Budescu (foto). De câte două ori au înscris juniorii Constantin Stoica și Andrei Baroian, celelalte două goluri, din lista de nouă, avându-i autori pe Valentin Lazăr și Răzvan Avram, ultimul, legitimat în această iarnă, liber de contract.

În prima repriză au evoluat: Panaite – Odoroabă, Costache, M. Tudor, Ghiță – Năstase, Stana, Tincu, Budescu – Lazăr, Muțiu.
În a doua repriză au jucat: Petre – Dumitru, Bozga, Al. Stoica, Mendizov – Budescu (Dinu), Minciună, Avram (Baroian), Coțan – Marinescu, C. Stoica. Au mai evoluat Arnăutu și Matei.

Articol scris de Ciprian RADU

 

21 Jan. 2009, 17:15 Liga 2
Pe aceeași temă