Ce se va întâmpla cu Unirea Slobozia dacă va promova în SuperLiga. Reacția lui Adrian Mihalcea

Andrei PASCU 19 Nov. 2023, 16:20 Liga 2
Ce se va întâmpla cu Unirea Slobozia dacă va promova în SuperLiga. Reacția lui Adrian Mihalcea

Unirea Slobozia este printre principalele favorite la promovarea în SuperLiga României, dacă luăm în calcul rezultatele și modul în care au arătat echipele în 13 etape de Liga 2. Adrian Mihalcea începe, deja, să se gândească la o promovare, chiar dacă obiectivul este, momentan, foarte departe.

Antrenorul știe că Unirea Slobozia va continua să fie o echipă cu buget mic chiar și dacă va face, pentru mulți, o surpriză la finalul actualului campionat de Liga 2.

Ce se va întâmpla cu Unirea Slobozia dacă va promova în SuperLiga. Reacția lui Adrian Mihalcea

Unirea Slobozia este la o victorie de play-off! Din punctul de vedere al antrenorului, formațiile care vor termina sezonul regular cu cel puțin 30 de puncte vor intra în top șase și vor lupta în grupa pentru promovare. Mihalcea a dus Slobozia, după 13 etape, la 27 de puncte, astfel că mai are nevoie doar de un succes sau de trei remize pentru a bifa această bornă.

Ca un exercițiu de imaginație, Adrian Mihalcea a trecut în punctul în care Unirea Slobozia va promova în SuperLiga României și este convins că echipa sa nu va avea probleme cu licența. Chiar dacă nu are condiții de un nivel foarte înalt, doar normale pentru un club din Liga 2, Adrian Mihalcea e sigur că licența va fi obținută fără probleme.

Adrian Mihalcea, convins că Unirea Slobozia va atrage sponsori și nu va avea probleme cu licența

Însă, ar urma să aibă anumite lucrări la stadion, cum ar fi schimbarea suprafeței de joc. ”Principalul” este convins că Unirea Slobozia va reuși să atragă și sponsori care să rotunjească bugetul.

Nu știu dacă suntem o surpriză că suntem în această poziție, în clipa de față. Noi vrem să atingem play-off-ul, în primă fază. Acesta e obiectivul nostru. Nu am un lot valoros, folosesc aceiași 14-15 jucători în permanență.

Cred că orice echipă care va avea peste 30 de puncte, va intra în play-off. Toate calculele și rezultatele de până acum cam acolo duc, la un minim de 30 de puncte. O luăm pas cu pas.

În eventualitatea unei promovări, echipa va fi tot o echipă cu buget mai mic decât celelalte, dar stabil. N-am făcut eu strategia clubului, dar cunosc tot ce se întâmplă aici. Oamenii își doresc și putem obține licența pentru Liga 1 fără niciun fel de problemă.

În eventualitatea unei promovări s-ar schimba și suprafața de joc. În momentul de față nu există un susținător puternic, dar să știți că președintele clubului a atras sume importante pentru echipă în toți acești ani”, a spus, printre altele, Adrian Mihalcea, conform Sport Total FM.

Unirea Slobozia, cea mai bună defensivă din Liga 2

Runda trecută, Unirea Slobozia a bifat prima victorie în Liga 2 după două eșecuri la rând, reușind un succes important în runda a 13-a. A învins Campionii FC Argeș, scor 1-0. Formația din Slobozia a rupt seria celor două înfrângeri, în urma duelului cu piteștenii ajungând la opt victorii, trei egaluri și două eșecuri, fiind cea mai bună defensivă din Liga 2, cu numai cinci goluri încasate până acum.

În urma celor 13 meciuri disputate în Liga 2, Unirea Slobozia are 27 puncte, fiind pe locul 3, cu trei puncte mai puțin decât liderul CSC Șelimbăr, dar la egalitate cu locul 2, Corvinul Hunedoara.

În etapa următoare, a 14-a, Unirea Slobozia va întâlni Concordia Chiajna, în deplasare. Apoi, până la pauza dintre ani, va mai întâlni CSM Ceahlăul (acasă).

https://liga2.prosport.ro/seria-1/steaua-fara-drept-de-promovare-si-in-sezonul-urmator-de-liga-2-19293447

https://liga2.prosport.ro/seria-1/echipele-pentru-care-joaca-mihai-si-florin-costea-adversare-intr-un-amical-cs-mioveni-s-a-impus-de-o-maniera-categorica-dar-abia-in-repriza-a-doua-19293437

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fk-miercurea-ciuc-a-pierdut-amicalul-cu-sepsi-osk-19293423

https://liga2.prosport.ro/seria-1/amicalul-dintre-gloria-buzau-si-sc-otelul-galati-a-fost-anulat-19293416

https://liga2.prosport.ro/seria-1/steaua-s-a-impus-intr-un-amical-cu-csm-slatina-jucat-in-ghencea-19293376

Andrei PASCU 19 Nov. 2023, 16:20 Liga 2
Pe aceeași temă