Fără mari emoții în privința retrogradării, CSM Slatina se gândește că poate face mai mult în acest sezon. Cătălin Doman: ”Să scoatem măcar un punct din fiecare meci”

Răzvan STÎNGĂ 27 Feb. 2023, 17:43 Liga 2

CSM Slatina a luat un punct din partida cu SC Oțelul, cu o formație care vrea să promoveze în SuperLiga României. Oltenii, nou-promovați în Liga 2 vara trecută, au terminat la egalitate, fără goluri, prima confruntare oficială din acest an, iar veteranul Cătălin Doman vrea mai mult pe finalul de sezon.

La 35 de ani, mijlocașul Cătălin Doman a tras echipa după el în anumite partide din campionat, reușind trei goluri și câteva pase decisive până acum.

Cătălin Doman, convins că echipa CSM Slatina poate arăta și mai bine: ”Să scoatem măcar un punct din fiecare meci”

CSM Slatina nu pare că va avea probleme cu retrogradarea în această stagiune, fiind la mijlocul clasamentului, dar Cătălin Doman simte că se poate mai mult, chiar în ultimele confruntări din întrecerea regulară. În acest moment, obiectivul oltenilor e să acumuleze cât mai multe puncte din meciurile rămase, cel puțin un punct în fiecare duel.

Însă, Doman a declarat la finalul întâlnirii cu SC Oțelul că problemele Slatinei au venit în meciurile din deplasare, iar acasă a arătat bine. Și în defensivă excelează oltenii, având cele mai puține goluri încasate.

Suntem conştienţi de ce putem să arătăm pe teren propriu, în deplasare parcă nu am jucat cu aceeaşi încredere, dar sperăm ca în aceste ultime meciuri din sezonul regulat, plus play-out-ul, pentru că probabil acolo vom fi, dar nu se ştie nicioadată, noi ne jucăm şansa, să fim mai dezinvolţi.

Cu toate acestea, noi trebuie să ne atingem obiectivul, să scoatem măcar un punct din fiecare meci, iar dacă este victorie, cu atât mai bine.

Mă simt bine, pot spune că sunt într-o formă bună, chiar dacă înainte de acest meci am făcut doar câteva antrenamente, pentru că am avut o pauză de zece zile, din cauza unor probleme medicale”, a declarat Cătălin Doman, conform News Flux.

CSM Slatina, la mijlocul clasamentului de Liga 2

CSM Slatina e pe locul 11 în clasamentul Ligii 2 după 17 meciuri, cu 23 de puncte, la un punct sub cu locul 11, FC Brașov. Distanța dintre formația lui Daniel Oprescu și locul 6, care duce în play-off, e de patru puncte în acest moment. Poziția respectivă e ocupată acum de Gloria Buzău.

În sezonul regular, CSM Slatina le va mai întâlni pe Viitorul Pandurii (deplasare) și Unirea Dej (acasă).

SC Oțelul va termina runda pe locul 3, cu 32 de puncte, iar următorul duel îl va avea acasă, cu FK Miercurea Ciuc, formație clasată pe locul 7, cu 26 de puncte.

Foto: News Flux

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cinci-meciuri-televizate-in-penultima-etapa-a-sezonului-regular-al-ligii-2-runda-a-18-a-incepe-si-se-termina-cu-doua-jocuri-in-care-echipele-lupta-pentru-play-off-19261496

https://liga2.prosport.ro/seria-1/steaua-si-poli-iasi-primele-echipe-calificate-matematic-in-play-off-in-acest-sezon-de-liga-2-situatia-celorlalte-formatii-care-se-lupta-pentru-grupa-de-promovare-19261367

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-slatina-cea-mai-buna-aparare-din-liga-2-dupa-meciul-cu-sc-otelul-daniel-oprescu-stie-sa-creasca-moralul-ma-intereseaza-evolutia-jucatorilor-ce-trebuie-sa-facem-ca-sa-ne-fie-bine-19261369

https://liga2.prosport.ro/seria-1/sc-otelul-remiza-cu-csm-slatina-in-etapa-a-17-a-de-liga-2-19261278

Răzvan STÎNGĂ 27 Feb. 2023, 17:43 Liga 2
Pe aceeași temă