CSM Slatina și-a desemnat fotbalistul anului 2022. Oltenii l-au ales pe Cătălin Doman: ”Experimentatul mijlocaş a făcut diferenţa în multe partide”

Răzvan STÎNGĂ 22 Dec. 2022, 14:27 Liga 2
CSM Slatina și-a desemnat fotbalistul anului 2022. Oltenii l-au ales pe Cătălin Doman: ”Experimentatul mijlocaş a făcut diferenţa în multe partide”

CSM Slatina și-a desemnat cel mai bun fotbalist al anului 2022, din prima parte a sezonului actual, dar și din partea a doua a stagiunii trecute. Oltenii l-au ales pe Cătălin Doman drept pionul principal al formației pregătite de Daniel Oprescu, contribuind decisiv la poziția ocupată în acest moment în clasamentul de Liga 2.

CSM Slatina a avut un parcurs bun în primele 16 meciuri din Liga 2, din actualul campionat. În vârstă de 34 de ani, a ajuns la CSM Slatina în urmă cu aproape doi ani, în ianuarie 2020, de la Vedița Colonești, iar în acest sezon a marcat de trei ori în 14 dueluri de campionat, dar a și contribuit la multe dintre reușitele formației oltene.

Cătălin Doman, fotbalistul anului 2022 la CSM Slatina

Mijlocașul care a mai jucat pentru FC Argeș, Khazar Lankaran (Azerbaijan), Rapid, ACS Poli Timișoara sau Dunărea Călărași este cel care duce în spate echipa olteană nou-promovată în Liga 2, cu execuțiile sale care au adus multe dintre golurile marcate în acest campionat, dar și trei reușite ale sale.

Cătălin Doman, sportivul anului 2022 în cadrul secţiei de fotbal CSM Slatina

Căpitanul echipei noastre, Cătălin Doman, a fost desemnat sportivul anului 2022 în cadrul secţiei de fotbal CSM Slatina.

Experimentatul mijlocaş al echipei noastre a făcut diferenţa în multe dintre partidele scurse din actualul sezon al Ligii a II-a, premiul obţinut fiind meritat cu prisosinţă. De asemenea, evoluţiile lui sunt o consecinţă a muncii întregii echipe, fiecare jucător contribuind din plin la rezultatele bune înregistrate în această primă parte a sezonului din Liga a II-a”, a anunțat CSM Slatina pe pagina de Facebook.

CSM Slatina termină anul aproape de mijlocul clasamentului în Liga 2

CSM Slatina e pe locul 11 în clasamentul Ligii 2 după 16 meciuri, cu 22 de puncte, la un punct de locul 10, FC Brașov. Distanța dintre formația lui Daniel Oprescu și locul 6, care duce în play-off, e de patru puncte în acest moment. Poziția respectivă e ocupată acum de Gloria Buzău.

În 2023, în sezonul regular, CSM Slatina le va mai întâlni pe SC Oțelul (acasă), Viitorul Pandurii (deplasare) și Unirea Dej (acasă).

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cs-comunal-selimbar-la-a-saptea-plecare-19256764

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-slatina-si-a-stabilit-adversarii-din-meciurile-amicale-din-aceasta-iarna-dinamo-si-steaua-sunt-doi-dintre-ei-19256713

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-slatina-nu-pierde-timpul-si-se-reuneste-in-primele-zile-din-2023-daniel-oprescu-a-stabilit-cantonamentul-si-multe-meciuri-amicale-19256347

https://liga2.prosport.ro/seria-1/romania-u19-si-a-aflat-adversarele-de-la-turul-de-elita-de-cine-trebuie-sa-treaca-pentru-calificarea-la-euro-19256190

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-slatina-s-a-miscat-repede-pe-piata-transferurilor-primul-fotbalist-legitimat-de-olteni-in-pauza-de-iarna-atacantul-plecat-de-la-poli-iasi-19256120

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 22 Dec. 2022, 14:27 Liga 2
Pe aceeași temă