Eugen Neagoe nu concepe că nu va reuși la CFC Argeș și le-a transmis un mesaj clar jucătorilor: ”E mare problemă dacă nu poți ține adversarul. Aici, la Pitești, trebuie să facem treabă”

Andrei PASCU 08 Nov. 2023, 15:24 Liga 2
Eugen Neagoe nu concepe că nu va reuși la CFC Argeș și le-a transmis un mesaj clar jucătorilor: ”E mare problemă dacă nu poți ține adversarul. Aici, la Pitești, trebuie să facem treabă”

Echipa Campionii FC Argeș are de recuperat puncte pentru a urca în jumătatea superioară a clasamentului de Liga 2, iar al patrulea meci al piteștenilor cu noul antrenor, Eugen Neagoe, va avea loc vineri, de la ora 18:00, pe teren propriu, la Mioveni, cu Unirea Slobozia.

Duelul, care va fi în format live-text pe Liga2.ro, parte din etapa a 13-a, a fost prefațat de Eugen Neagoe. ”Tehnicianul” speră să mai obțină o victorie în noua sa experiență, mai ales că runda trecută a înregistrat primul eșec, 0-1 cu Concordia Chiajna.

Campionii FC Argeș, meci cu Unirea Slobozia în etapa 13 de Liga 2

”Principalul” gazdelor de vineri, Eugen Neagoe, e convins că duelul va fi unul dificil. A remarcat mai multe plusuri ale formației din Slobozia, cum ar fi omogenitatea lotului, dar și experiența omologului său, Adrian Mihalcea, care și-a implementat filozofia la echipă.

În ciuda plusurilor Unirii Slobozia, Eugen Neagoe mizează pe ce a lucrat până acum la echipă, de când a venit, că va putea să dea, deja, o imagine cât de cât apropiată de ceea ce vrea să traseze la Campionii FC Argeș. Antrenorul dorește să vadă determinare din partea jucătorilor săi, dar și să pună în aplicare ce a antrenat în zilele de după venirea sa.

Eugen Neagoe, reacție înainte de Campionii FC Argeș – Unirea Slobozia

El a declarat, înaintea duelului cu Slobozia, că nu este mulțumit per total nici de atac, dar nici de apărare. Vrea un randament mai bun din partea jucătorilor săi.

Ne dorim să învingem, așa cum ne dorim să câștigăm la fiecare joc. Așa cum s-a întâmplat și la Chiajna, dar unde nu am reușit. (…) Trebuie să ne uităm încrezători la acest meci cu Slobozia, o echipă bună, care joacă de ceva timp împreună. Antrenorul lor, chiar dacă a fost plecat o perioadă, la Chindia și la Buzău, știe bine ce se întâmplă acolo, pentru că a activat mult timp acolo.

Cunoaște foarte bine lotul de jucători, e omogen lotul, nu întâmplător a reușit Slobozia să adune atâtea puncte.

Avem probleme în față, am marcat doar trei goluri în cele trei etape, două din penalty. A fost un singur gol marcat dintr-o fază de joc normală. Mi-aș dori să marcăm mai mult. Am și primit două goluri, identice, din corner. O echipă cu pretenții, așa cum suntem, nu trebuie să facă așa erori.

Trebuie să tratăm fazele fixe mai bine, pentru că le exersăm mult la antrenamente. Din păcate, ne pierdem oamenii din marcaj, nu facem ceea ce trebuie, ce pregătim la antrenament, iar asta e o mare problemă. Am discutat cu băieții, sper să fi trecut peste. Le-am spus că nu sunt genul de antrenor… nu vreau să iau măsuri pecuniare inclusiv, pentru că nu-ți poți ține un adversar.

E o mare problemă dacă nu-ți poți ține un adversar, nu poți să-l marchezi. Dar, sper să trecem peste, să reglăm. (…) Nu cred că jucătorii nu se concentrează, dacă aș simți asta, nu i-aș introduce pe teren. Sincer, mă deranjează să aud așa ceva, că jucătorii nu sunt concentrați! Eu discut cu ei foarte mult, îi întreb inclusiv înainte de joc, cu două ore, dacă sunt în regulă.

Este acel clișeu la noi, că adversarii și-au dorit mai mult victoria. Așa ceva nu vreau să aud! Nu! Trebuie să ne dorim foarte mult, să reușim! Aici, la Pitești, nu este că vom încerca, trebuie să reușim, să aducem echipa la cel mai bun nivel”, a spus Eugen Neagoe la conferința de presă.

https://www.youtube.com/watch?v=bj21EFOBuhA

Absențele echipei Campionii FC Argeș, Josip Mihalic și Alexandru Răuță

Referitor la indisponibilități, Campionii FC Argeș nu va miza în duelul cu Unirea Slobozia, la fel ca până acum de altfel, pe Josip Mihalic și Alexandru Răuță. În schimb, va fi în lot fundașul Esteban Orozco, ultima achiziție a piteștenilor.

Avem ceva probleme de efectiv. Răuță e în continuare accidentat, Mihalic are și el problemă de sănătate. În rest, ceilalți băieți sunt bine. Orozco va fi în lotul de meci”, a mai transmis Neagoe.

Campionii FC Argeș, sub mijlocul clasamentului în Liga 2

Campionii FC Argeș este pe locul 13 în Liga 2, cu 15 puncte, cu un punct sub locurile 11 și 12, Steaua și FK Miercurea Ciuc. Are un avans de un punct peste locul 14, CSM Slatina.

De la venirea lui Neagoe, piteștenii au adunat patru puncte în trei meciuri, 1-1 cu CSM Slatina, 1-0 cu Gloria Buzău și 0-1 cu Concordia Chiajna. Până la finalul anului, în afara partidei cu Unirea Slobozia, Campionii FC Argeș va mai întâlni CSM Ceahlăul (deplasare) și CSC Dumbrăvița (acasă).

Mai avem aceste trei jocuri din finalul de an, ne dorim să luăm cât mai multe puncte, sper să și reușim!

Îmi doresc să reușim, nu știu câte puncte vom lua, dar mi-aș dori să le luăm pe toate. Diferența față de locurile de play-off poate fi recuperată, dar trebuie să câștigăm aceste ultime partide. Dacă vom reuși să câștigăm, putem ajunge acolo.

Mi-aș dori să câștigăm toate cele trei jocuri, dar suntem o echipă care poate să joace la un nivel bun, chiar și contra echipelor din față”, a încheiat Neagoe.

Foto și video: CFC Argeș

https://liga2.prosport.ro/seria-1/andrei-prepelita-a-reactionat-dupa-declaratiile-sefului-cj-buzau-19292281

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fk-miercurea-ciuc-le-ofera-fanilor-transport-gratuit-pentru-partida-cu-steaua-din-etapa-a-13-a-de-liga-2-din-ghencea-19292282

https://liga2.prosport.ro/seria-1/isaac-solet-a-fost-convocat-la-nationala-republicii-centrafricane-19292277

https://liga2.prosport.ro/seria-1/diverse/legendarul-ioan-naghi-a-implinit-69-de-ani-file-de-poveste-cu-florea-dumitrache-nicolae-pescaru-sau-razvan-lucescu-si-previziune-sumbra-pentru-fotbalul-brasovean-19292273

https://liga2.prosport.ro/seria-1/campionii-fc-arges-trimite-patru-jucatori-la-nationale-doi-la-echipe-de-seniori-19292267

Andrei PASCU 08 Nov. 2023, 15:24 Liga 2
Pe aceeași temă