Campionii FC Argeș a plecat în cantonament. Lotul deplasat de Alexandru Pelici și programul amicalelor

Andrei PASCU 07 Jul. 2023, 14:21 Liga 2
Campionii FC Argeș a plecat în cantonament. Lotul deplasat de Alexandru Pelici și programul amicalelor

Campionii FC Argeș a plecat în cantonamentul de vară, pe care îl organizează în țară, la Curtea de Argeș. Joi, 6 iulie, s-au deplasat elevii lui Alexandru Pelici în stagiul de pregătire, unde vor sta până la 14 iulie.

Lotul deplasat de recent retrogradata în Liga 2 este format din 25 de jucători, printre ei tineri promovați de la loturile de juniori.

Campionii FC Argeș a început cantonamentul de vară

Campionii FC Argeș va disputa trei partide de verificare în cantonament, iar clubul piteștean a anunțat și adversarii pe care îi va întâlni. Va da peste o echipă retrogradată din Liga 2 în Liga 3, Progresul Spartac, la 12 iulie, iar ulterior va întâlni o colegă din eșalonul secund, CS Tunari, 14 iulie, promovată în Liga 2 la finalul stagiunii trecute de Liga 3.

Ulterior, Campionii FC Argeș a anunțat că a mai stabilit un amical, cu U Craiova 1948 SA, din SuperLiga României, care va fi primul al verii, sâmbătă, 7 iulie. După cantonament, vor mai urma teste cu Corvinul Hunedoara (19 iulie), CSM Slatina (22 iulie), CS Mioveni (26 iulie) și Unirea Bascov (29 iulie).

Referitor la achiziții, ele vor fi limitate din acest punct, Alexandru Pelici conturând în proporție de 90 la sută lotul de când a preluat Campionii FC Argeș, după retrogradarea din SuperLiga României.

După aproape două săptămâni de antrenamente la Pitești, FC Argeș a plecat astăzi în cantonament la Curtea de Argeș. Piteștenii se vor pregăti în Orașul Basarabilor până pe 14 iulie, urmând ca apoi să-și continue pregătirea în Trivale.

Antrenorul Alexandru Pelici a deplasat în acest stagiu de pregătire centralizată un lot în care se regăsesc fotbaliștii rămași din lotul din sezonul trecut, jucătorii legitimați în această vară, o parte dintre cei care au fost împrumutați la diverse cluburi sezonul trecut, dar și mai mulți juniori din propria pepinieră. Piteștenii au programate zilnic câte două antrenamente, unul pentru pregătirea fizică, iar celălalt tehnico-tactic. Tehnicianul grupării din Trivale a afirmat că lotuI cu care va ataca promovarea este conturat în proporție de 90%. În stagiul de la Curtea de Argeș, piteștenii au programate și două meciuri de verificare, primul, cu un adversar de ligă inferioară, Progresul Spartac (12 iulie), iar cel de-al doilea cu o colegă din eșalonul secund, CS Tunari (14 iulie).

Programul meciurilor de pregătire:
12 iulie – Progresul Spartac (L3) – Curtea de Argeș
14 iulie – CS Tunari (L2) – Valea Iașiului
19 iulie – Corvinul Hunedoara (L2) – Curtea de Argeș
22 iulie – CSM Slatina (L2) – Slatina
26 iulie – CS Mioveni (L2) – Mioveni
29 iulie – Unirea Bascov (L3) – locație nestabilită”, a anunțat Campionii FC Argeș.

Lotul pe care mizează Campionii FC Argeș în cantonament:

Portari: Cătălin Straton, George Micle, Andrei Bucur, Vlad Frumuzache (ultimii doi din pepiniera FC Argeș)

Fundași: Andrei Tofan, Grigore Turda, Facundo Rizzi, Adrian Scarlatache, Ionuț Balaur, Radu Ciuciulete (pepiniera FC Argeș)
Mijlocași: Ionuț Rădescu, Andrei Panait, Florian Haită, Cristi Balgiu, Patrick Dulcea, Robert Boboc, Denis Bujor, Yanis Pîrvu, Dorian Bertrand
Atacanți: Valentin Buhăcianu, Milcho Angelov, Bogdan Rusu, Gino Oprescu, Mario Mitoi, Adelin Mircea (ultimii trei proveniți din pepiniera FC Argeș)

Campionii FC Argeș, 12 achiziții după retrogradarea în Liga 2

Până în acest moment, Campionii FC Argeș a făcut 12 achiziții de când a picat în Liga 2: Valentin Buhăcianu (ex FC Hermannstadt), Florian Haită (ex Universitatea Cluj), Adrian Scarlatache (ex CS Mioveni), Cristian Balgiu (ex Steaua), Ionuț Rădescu, Andrei Panait (ambii foști la CS Mioveni), Patrick Dulcea (împrumutat de la Farul Constanța), Robert BobocMilcho Angelov (ambii foști la FC Brașov), Ionuț Balaur (ex CS Mioveni), Denis Bujor (ex Unirea Slobozia) și Bogdan Rusu (ex CS Mioveni).

Alexandru Pelici, în momentul în care a preluat Campionii FC Argeș

Ne așteaptă un an în care va trebui să muncim mult. Numele echipei pe care o antrenăm ne obligă să revenim cât de repede se poate, în primul an, în elita fotbalului românesc.

 

Suntem aici să facem tot ceea ce va ține de noi pentru a reuși acest lucru. Noi suntem cei care vom încerca să punem totul la dispoziție din punct de vedere sportiv pentru ca echipa să reușeașcă să revină acolo unde îi este locul

Foto: Campionii FC Argeș

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-resita-esec-in-amicalul-cu-uta-19276912

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cs-comunal-selimbar-esec-cu-fc-hermannstadt-intr-un-amical-19276905

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cristian-pustai-despre-primul-sezon-in-liga-2-pentru-csm-ceahlaul-19276899

https://liga2.prosport.ro/seria-1/achizitie-de-la-un-club-din-superliga-pentru-fc-brasov-19276895

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cosmin-ciocoteala-pas-in-spate-dupa-despartirea-de-steaua-19276889

https://liga2.prosport.ro/seria-1/florin-maxim-reactie-dupa-corvinul-hunedoara-csc-dumbravita-19276885

 

 

 

 

 

Andrei PASCU 07 Jul. 2023, 14:21 Liga 2
Pe aceeași temă