Viorel Ion: „Am făcut cel mai slab joc din acest sezon”

Mihai Andries 10 Nov. 2013, 17:37 Campionat
Viorel Ion:** „Am făcut cel mai slab joc din acest sezon

De cealaltă parte, antrenorul Buzăului, Ion Viorel, a admis că echipa sa a făcut în Copou cel mai slab joc din acest sezon și a pus evoluția slabă pe seama lipsei a patru titulari.

„A fost un meci la discreția gazdelor, noi am făcut cel mai slab joc din acest sezon și am suferit prima înfrângere în deplasare. Am întâlnit o echipă mult mai motivată decât noi, din toate punctele de vedere. Ne-au lipsit patru titulari, doi fiind accidentați, Gabriel Ion și Agache, iar alți doi pedepsiți, Pușcașu și Voicu. Obiectivul nostru este evitarea retrogradării și vreau să rămân la Buzău să duc la capăt un proiect pe trei ani, de aceea am refuzat o ofertă din Liga I, săptămâna trecută”, a declarat Viorel Ion.

Acesta a precizat că nu regretă faptul că a refuzat oferta Iașiului, după plecarea lui Costel Enache. „Nu-mi pare rău că am refuzat Iașiul. În vară nu m-au vrut ei, apoi când m-au dorit ei nu am mai vrut eu. Poate cu altă ocazie. Știți cum e, antrenorul stă în fiecare etapă cu bagajele la ușă. Consider că Iașiul, Clinceniul și Rapidul se bat pentru promovare”.

 

Articol scris de Narcis POHOAȚĂ‚

Mihai Andries 10 Nov. 2013, 17:37 Campionat
Pe aceeași temă