VIDEO! Țigănașu lovește din nou! Mijlocașul a dat un nou gol fabulos

Marius ANGHEL 19 Sep. 2013, 14:02 Campionat
VIDEO! Țigănașu lovește din nou!** Mijlocașul a dat un nou gol fabulos

Autorul celui mai frumos al sezonului trecut în Liga I, Alex Țigănașu a recidivat în două rânduri în debutul acestui campionat.

Mijlocașul transferat de ieșeni de la Astra Giurgiu a marcat în fiecare din cele trei meciuri, dar golurile de la Tărlungeni și Brăila au venit în urma unor execuții superbe, din partea stângă, cu piciorul stâng, la vinclu.

Tehnicianul Costel Enache a lăudat execuția lui Alex Țigănașu de la golul egalizator, dar i-a felicitat pe toți jucătorii pentru modul în care se pregătesc la antrenamente.

„Țigănașu trece printr-o perioadă fastă, dar acesta e rodul constanței, al continuității, al seriozității. Lovește bine mingea, are calitate și înscrie goluri din poziții mai ciudate pot spune, ceea ce nu poate decât să ne bucure. Dar nu doar el trebuie felicitat, ci întreaga echipă. Băieții sunt serioși la antrenamente, îi văd preocupați și trebuie felicitați pentru atitudine”, a punctat Costel Enache.

Șeful băncii tehnice a explicat și motivul pentru care l-a schimbat pe Vișa în minutul 27: „Vișa a greșit la golul brăilenilor, a fost o gafă care a dus la deschiderea scorului iar el a resimțit acest moment greu. A jucat crispat și am decis să-l schimb. Nu trebuie însă să dăm în el”.

Articol scris de Narcis POHOAȚĂ‚
Foto: Liviu CHIRICĂ‚ (Mediafax)
Video: FB CSMS Iași

Marius ANGHEL 19 Sep. 2013, 14:02 Campionat
Pe aceeași temă