VIDEO Curelea: „Sperăm că câștigăm toate meciurile din play-off. Suntem cea mai bună echipă”

Marius ANGHEL 13 Apr. 2014, 16:29 Campionat
VIDEO Curelea:**

Costin Curelea a fost în meciul cu CS Mioveni, scor 2-0, din nou unul dintre cei mai importanți jucători ai echipei CS Universitatea Craiova. Fostul jucător al Sportului Studențesc a deschis scorul și a ajuns la cota nouă, demonstrând că este unul dintre cei mai în formă atacanți din Liga a II-a.

Curelea a făcut o radiografie a partidei disputate ieri în fața argeșenilor. „Nu mi-am propus neapărat să devin golgheter. Să câștigăm, asta e cel mai important. Azi ne-am făcut singuri meciul greu. Am început prost, deși am vorbit cu totul altceva la cabine. Dar e bine că s-a terminat cu bine. La meciul acesta ne-a fost un pic mai greu să ne concentrăm, probabil că aceasta este cauza principală. Am privit prea ușor jocul și asta era să ne coste”.

„Sistemul care s-a adoptat cu play-off e o tâmpenie”

Referitor la faptul că Universitatea a încheiat la 12 puncte diferență față de locul doi sezonul regulat și în play-off pornește cu un singur punct avans, Curelea a spus: „Din păcate sistemul care s-a adoptat cu play-off e o tâmpenie, dar aceasta este situația. Vom juca în continuare. Eu unul nu am crezut vreodată că Bistrița poate să câștige la Satu Mare. Dar iată că și-a revenit miraculos și s-a impus în ultimele două meciuri. Noi jucăm cu Oltul, echipă puternică pe care am învins-o de două ori. Sperăm să câștigăm toate meciurile din play-off. Emoții în următoarele jocuri nu vom avea, cu siguranță vom aborda altfel meciurile și nu ne vom încurca, pentru că suntem cea mai bună echipă din play-off”.

CS Universitatea Craiova s-a impus ieri cu 2-0 în ultima etapă a returului, cu CS Mioveni, victorie în urma căreia a acumulat 49 de puncte la finalul sezonului regulat, cu 12 mai mult față de ocupanta locului 2, Metalul Reșița. În clasamentul play-off, CSU va porni tot de pe primul loc, cu un punctaj de 17 puncte, cu unul mai mult față de Gloria Bistrița, următoarea clasată.

Foto și video: CS Universitatea Craiova

Marius ANGHEL 13 Apr. 2014, 16:29 Campionat
Pe aceeași temă