VIDEO | Csik, un antrenor inspirat la schimbări. Oprița: „Un rezultat de egalitate era echitabil”

Mihai Andries 09 Mar. 2015, 15:36 Campionat
VIDEO | Csik, un antrenor inspirat la schimbări.** Oprița:

Tiberiu Csik și-a felicitat jucătorii pentru efort și pentru jocul bun și a mulțumit suporterilor pentru sprijin la finalul meciului de sâmbătă, în care echipa sa s-a impus la limită, scor 1-0, în fața Metalului Reșița. Antrenorul Olimpiei n-a uitat de Ziua de 8 Martie și le-a transmis un sincer La mulți ani doamnelor și domnișoarelor iubitoare de fotbal

„Sper ca și de acum încolo să câștigăm fiecare meci. Îi felicit pe băieți. Mulțumesc spectatorilor pentru susținerea până la capăt și sper să o ținem pe același drum. Așteptăm următoarele meciuri și să confirmăm bunele rezultate. Nu este nici un meci ușor. Astăzi am fost mai buni ca ei și nu meritam să pierdem. Locul din clasament nu reflectă întotdeauna adevărul. Sper ca de la etapă la etapă să acumulăm punctele și să ne situăm cât mai sus în clasament” a declarat tehnicianul sătmărenilor.


Tiberiu Csik – Conferinta de presa ( Oimpia Satu Mare – Metalul Resita ) from Kiss Adam Visuals on Vimeo.

Oprița a văzut alt meci

Antrenorul oaspeților, Daniel Oprița s-a arătat dezamăgit de rezultat. Chiar dacă echipa lui n-a avut niciun șut pe poartă iar singura ocazie mai clară a venit la ultima fază acesta a declarat la conferința de presă că un rezultat de egalitate era mai echitabil.

„Eu zic că un rezultat de egalitate era echitabil după cum s-a desfășurat jocul. Oricum, felicit echipa gazdă pentru victorie, norocul a fost de partea lor astăzi. Oricine putea să câștige, dar un rezultat de egalitate era echitabil. Probabil dacă marcam noi primii, am fi câștigat noi. A fost un joc în care cine a făcut prima greșeală a pierdut. Am făcut-o noi din păcate, ne-au taxat, au introdus un jucător de calitate, s-a văzut experiența și valoarea, a jucat și în Liga 1, iar când a intrat Sălăgeanu după părărerea mea, a făcut diferența. Și a mai făcut și diferența și juniorii, asta este, cine are juniori mai buni câștigă la un meci echilibrat pe un teren destul de greu. Satu Mare e o echipă dificilă, nu știu câte echipe pot să mai câștige aici, chiar și Timișoara” a comentat Oprița.


Daniel Oprita – Conferinta de presa ( Oimpia Satu Mare – Metalul Resita ) from Kiss Adam Visuals on Vimeo.

Sursa: Gazeta de Nord-Vest
Foto și video: Adam KISS

Mihai Andries 09 Mar. 2015, 15:36 Campionat
Pe aceeași temă