Victorie smulsă cu forcepsul de CSM!

Mihai Andries 11 Nov. 2013, 17:33 Campionat

CSM Rm.Vâlcea s-a chinuit în Zăvoi cu ultima clasată, Minerul Motru, pe care a învins-o în final cu 2-1. Trupa lui Claudiu Niculescu a făcut cel mai slab joc din acest sezon, dar a obținut o victorie chinuită, prin două goluri marcate de fundași în finalurile de repriză.

La capătul unei prime reprize anoste și echilibrate, Cataramă a pătruns pe flancul drept, a centrat și Deaconescu a înscris cu capul, mingea lovind mai întâi transversala și ricoșând apoi în spatele liniei porții. Reluările tv au demonstrat că a fost un gol clar, în ciuda protestelor antrenorului oaspeților, Gabi Zahiu la conferința de presă.

Minerul a egalat în minutul 54, după un corner la care trei gorjeni s-au trezit singuri la colțul lung și Trifu a reușit să egaleze cu o lovitură de cap. Apoi, Minerul a trecut la un antijoc total, iar Vâlcea a atacat fără prea multă consistență.

Golul victoriei a venit în minutul 89, după un corner din flancul stâng, la care portarul oaspeților a ieșit pe sub minge și a lovit un coechipier, iar Cătălin Pârvulescu, venit din spate, a pus inspirat capul pentru descătușarea vâlcenilor.

CSM RÂMNICU VÂLCEA – MINERUL MOTRU 2-1 (1-0) Deaconescu ”45, Ct. Pârvulescu ”89 / Trifu ”54

Matache – Deaconescu, Pârvulescu, I. Stoica (cpt.), Briceag – Cârstoiu, Al. Neagu (Lircă ”46), Bărbulescu – Cataramă (Ad. Popa ”62), Arnăutu (Negruț ”46), B. Geantă
Antrenor: Claudiu Niculescu

D. Popescu – Trașcă, A. Dicu (cpt.), A. David, N. Neacșu – Hanu (V. Rada 56), Speroni (Nueleanu 76), N. Stanciu, Unguru – Trifu (Buciuman 70), Răduca
Antrenor: Gabriel Zahiu

 

 

Articol scris de Adi GEORGESCU
Foto de Dan LIXANDRU

 

Mihai Andries 11 Nov. 2013, 17:33 Campionat
Pe aceeași temă