„Victorie pentru a continua să sperăm la promovare”

Mihai Andries 12 Apr. 2013, 11:39 Campionat

Damila și UTA se înfruntă sâmbătă de la ora 11:00 la Drăgășani, într-un joc care cântărește mult în lupta pentru promovare. Oficialii clubului vâlceană speră ca fanii din Drăgășani să vină în număr cât mai mare și să susțină echipa pregătită de Claudiu Niculescu.

„La meci vor veni și 80 de fani arădeni, astfel că facem un apel la toată suflarea oltenească să vină sâmbătă și să ne susțină. Este un meci foarte important pentru noi, sperăm ca suporterii noștri să facă o atmosferă cât mai frumoasă, sunt sigur că vor fi peste fanii Bătrânei Doamne” spune directorul sportiv Bogdan Medrea. Biletele se pun în vânzare sâmbătă dimineața la casele de la stadion, dar și la sediul Damilei de la Drăgășani, situat lângă Peco Rompetrol, prețul unui tichet de intrare la meci fiind de 5 lei.

Președintele Lucian Munteanu se așteaptă ca trupa lui Claudiu Niculescu să continue rezultatele pozitive din debutul returului. „Respectăm UTA pentru tot ce înseamnă pentru fotbalul românesc, dar noi trebuie să ne continuăm evoluțiile bune din acest retur. Chiar dacă, din punct de vedere al istoriei clubului, UTA are prima șansă, am demonstrat că ne putem bate cu oricare echipă din această serie. Ținând cont că jucăm pe propriul teren, dorim să obține victoria, care ne-ar oferi șansa să continuăm lupta pentru promovare” a declarat Munteanu.
Jucătorii Damilei au plecat în această dimineață la Drăgășani, acolo unde vor susține antrenamentul de azi. Din lotul lui Claudiu Niculescu lipsește doar mijlocașul central Nasser Menassel, care este suspendat după eliminarea suferită etapa trecută la Oradea.

 

Articol de Adi GEORGESCU
 

Mihai Andries 12 Apr. 2013, 11:39 Campionat
Pe aceeași temă