Viceprimarul Râmnicului explică de ce a intrat la vestiare înainte de meciul cu Corona: „Am făcut-o pentru mai multe aspecte”

Marius ANGHEL 19 May. 2013, 14:36 Campionat
Viceprimarul Râmnicului explică de ce a intrat la vestiare înainte de meciul cu Corona:**

După eșecul de cu Corona, scor 0-1, antrenorul CSM-ului, Alexandru Pelici s-a arătat foarte revoltat de faptul că viceprimarul Râmnicului, Gheorghe Ioniță a intrat la vestiare înaintea jocului, pentru a încuraja echipa. Din păcate, după patru eșecuri în ultimele cinci etape, Pelici nu vede că echipa sa nu a avut nicio ocazie în jocul cu Brașovul și nu este revoltat deloc și pe evoluția alb-albaștrilor.

Viceprimarul Râmnicului, Gheorghe Ioniță a explicat că și-a dorit doar să încurajeze echipa înaintea unui meci dificil, în niciun caz pentru a tensiona atmosfera. „Este punctul de vedere al antrenorului. Eu am intrat acolo pentru mai multe aspecte. Am ținut să mulțumesc echipei pentru rezultatele bune din retur, în comparație cu cele din tur. Apoi, le-am explicat că, printr-o victorie, orice suspiciune la adresa acelui joc dispare. În plus, le-am amintit jucătorilor că au posibilitatea să ajungă pe locul 7 și astfel, conform regulamentului, să primească prima de joc. În niciun caz nu există vreun dubiu că nu și-au apărat corect șansele. Țin să le reamintesc că și primarul în exercițiu de atunci a intrat la vestiare înaintea jocului de la Drăgășani, pentru a încuraja echipa care se lupta la retrogradare și CSM a câștigat cu 1-0 contra Damilei. Rivalitățile locale sunt însă seminificative”.

În plus, viceprimarul Ioniță s-a arătat dezamăgit că patronul Rufă nu l-a informat despre faptul că va introduce bilete de intrare. „Noi suntem asociați la CSM, m-a surprins total neplăcut inițiativa domnului Rufă, ca spectatorii să nu mai intre gratuit la joc. Suntem asociați și niciunul dintre membrii Comitetului Director nu a fost informat, în contextul în care în aceste zile în oraș este sărbătoare, se aniversează 625 de ani de la prima atestare documentară a orașului. Sunt multe de discutat, printre care și datoriile mari al clubului la Apavil”.

Articol scris de Adi Georgescu

Marius ANGHEL 19 May. 2013, 14:36 Campionat
Pe aceeași temă