Valentin Suciu își pune jucătorii în gardă înaintea partidei cu SCM Gloria Buzău, echipă care vine după victoriile cu Dunărea și Petrolul: „Va fi foarte dificil”

Marius ANGHEL 29 Nov. 2019, 17:16 Campionat
Valentin Suciu își pune jucătorii în gardă înaintea partidei cu SCM Gloria Buzău, echipă care vine după victoriile cu Dunărea și Petrolul:**

FK Csikszereda a încheiat turul cu 21 de puncte, tot atâtea câte are și Concordia Chiajna, însă datorită golaverajului mai bun (14-19 față de 15-21) s-a situat pe locul 15, primul deasupra pozițiilor retrogradabile. Echipa din Miercurea Ciuc e invincibilă pe teren propriu în acest sezon, la prima prezență în Liga 2, vine după remiza de acasă cu Campionii FC Argeș (scor 0-0), iar sâmbătă joacă tot în fața propriilor spectatori, cu SCM Gloria Buzău.

Valentin Suciu se așteaptă la un meci greu cu buzoienii, care în ultimele două etape au câștigat, 3-1 acasă cu Dunărea Călărași și 1-0 în deplasare la Petrolul.

„Va fi foarte dificil, întrucât moralul adversarului este foarte bun acum, deoarece a reușit să bată Petrolul. Ne-am pregătit serios toată săptămâna și sper să nu ne lipsească golul, deoarece am lucrat la asta.

Aș prefera să nu menționez slăbiciunile lor acum. Mulți dintre jucătorii lor au experiență în prima ligă. Vom vedea ce va fi sâmbătă, deoarece au avut un meci mai târziu ca noi (n.r. – au jucat luni la Ploiești, față de sâmbătă, când au evoluat ciucanii), pe un teren dur, cu un adversar foarte greu, așa că sper că nu stau bine fizic. Ne confruntăm și cu unele accidentări, dar sper să găsim 18 câștigători și să menținem cele trei puncte acasă”, spune Valentin Suciu, care nu se va putea baza pe Adrian Majzik, suspendat din cauza cumului de cartonașe galbene, în timp ce Pinter, Erdei și Takacs au probleme medicale și sunt incerți.

În meciul tur, SCM Gloria Buzău s-a impus cu 1-0 cu FK Csikszereda, după reușita lui Cosmin Tucaliuc din minutul 64.

Plecarea lui Soufiane Jebari, o pierdere: „Sunt foarte dezamăgit”

Antrenorul echipei din Miercurea Ciuc a vorbit și despre pierderea lui Soufiane Jebari, mijlocaș care a ajuns la UTA.

„Îmi pare rău că am pierdut un jucător bun, dar a fost alegerea lui. Sunt foarte dezamăgit, fiindcă am discutat și am încercat să-l convingem atât pe el, cât și pe tatăl său, dar, din păcate, nu s-a rezolvat. Altfel, mi-a spus complet altceva când a plecat de aici și am văzut ceva diferit. Dar, aceasta este viața, am încredere în echipa mea așa cum am avut și până acum. La nivel de echipă, nu trebuie să fie influențată dacă Jebari este sau nu pe teren. Scopul meu este ca echipa să poată întotdeauna să înlocuiască un jucător accidentat sau plecat”, a mai declarat Valentin Suciu.

Înaintea startului returului, FK Csikszereda ocupă locul 15, cu 21 de puncte, iar SCM Gloria Buzău se află pe poziția a 8-a, cu 26 de puncte.

Articol scris de Marius ANGHEL
Foto: Pál Zoltán / FK Csíkszereda

Marius ANGHEL 29 Nov. 2019, 17:16 Campionat
Pe aceeași temă