Vâlcea mai poate prinde play-off-ul printr-o minune: „Probabil se va merge pe reconstrucție, juniori”

Marius ANGHEL 09 Mar. 2015, 17:28 Campionat
Vâlcea mai poate prinde play-off-ul printr-o minune:**

Eșecul suferit cu FC Olt Slatina a diminuat considerabil șansele formației din Zăvoi de a mai prinde play-off-ul, asta în condițiile în care, în vară, formația vâlceană anunța ca obiectiv promovarea.

Antrenorul celor de la CSM Râmnicu Vâlcea, Alexandru Pelici, a declarat sâmbătă, după jocul disputat pe Stadionul „1 Mai”, că cel mai probabil oficialii clubului se vor axa pe reconstrucția echipei. „Teoretic mai sunt șanse, dar încet, încet ne îndepărtăm de unul dintre obiective, accederea în play-off. Rămâne cel de-al doilea, reconstrucția echipei. Din punct de vedere al dorinței și atitudinii în teren, nu am ce să le reproșez băieților astăzi. Și-au dorit foarte mult, poate prea mult, a fost prea multă încrâncenare în unele momente, care ne-a luat din luciditate, dacă mă gândesc la cartonașul roșu primit. Nu știu dacă meritam să pierdem, după aspectul jocului poate era mai echitabil un egal, am avut situații, am muncit mult, din păcate nu a fost să fie. FC Olt este o echipă bună, aveam meciuri doar cu echipe aflate în fața noastră în clasament, pe care trebuia să încercăm să le detronăm. Din păcate, două jocuri s-au dus, urmează Tărlungeni, sper să câștigăm, să avem șanse măcar teoretic în continuare. Dacă nu, conducerea administrativă va decide ce se va întâmpla, probabil se va merge pe reconstrucție și vor apărea pe teren chiar juniori pentru acest rest de campionat”, a declarat Pelici, citat de Gazeta nouă.

După rezultatele înregistrate în etapa a 18-a, CSM Râmnicu Vâlcea se află pe locul 7 în Seria a II-a cu 18 puncte. Următoarea clasată, ultima care prinde play-off-ul, este Olimpia Satu Mare, la o distanță de cinci puncte, însă are și un meci mai puțin disputat. În următoarea rundă, sâmbătă, echipa pregătită de Alexandru Pelici joacă pe teren propriu cu Unirea Tărlungeni.

Marius ANGHEL 09 Mar. 2015, 17:28 Campionat
Pe aceeași temă