Utiștii și-au încasat unul dintre salariile restante. Todea nu participă la „ultima etapă a anului”

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 15 Dec. 2017, 17:15 Actualizat: 15 Dec. 2017, 17:16 Campionat
Utiștii și-au încasat unul dintre salariile restante.  Todea nu participă la „ultima etapă a anului”

Jucătorii echipei fanion a Aradului au intrat în vacanță după ultimul fluier al partidei de la București, cu Metaloglobus, cu promisiunea din partea conducerii că-și vor primi salariile restante, ca urmare a realizării baremului minimal de 25 de puncte. Astăzi, în conturile utiștilor au intrat banii pe luna septembrie, existând semnale că în cele două săptămâni rămase până la finalul anului ar putea fi achitate și retribuțiile pe lunile octombrie și noiembrie, scrie Sport Arad.

În schimb, prima de 1.500 de lei de jucător conturată după succesele cu Miroslava și Foresta s-a evaporat după ce echipa nu a reușit să câștige în (pen)ultima etapă a anului 2017.

Cât despre „ultima etapă a anului”, așa cum a numit conducerea „Bătrânei Doamne” întâlnirea de mâine cu abonații clubului, aceasta se va desfășura fără antrenorul principal, Cristian Todea. Acesta este plecat din localitate, iar în fața susținătorilor vor sta „secunzii” săi, Cristian Păcurar și Sorin Botiș, alături de membri ai staffului administrativ, precum Codru Grădinariu și Claudiu Drăgan.

Prezența vreunui reprezentant al primăriei, solicitată de suporteri în ideea clarificării situației de la arenele „Francisc Neuman” și „Motorul”, este și la această oră incertă. Vă reamintim că fluierul de început al rundei finale se va da la ora 11:00, la hotel „Subcetate”.

Sursa: Sport Arad

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 15 Dec. 2017, 17:15 Actualizat: 15 Dec. 2017, 17:16 Campionat
Pe aceeași temă