UTA s-a salvat în ultimele secunde de o umilință la Tărlungeni. Nagy: „Nu am avut față de lider, dar am smuls un punct ce ne-a salvat blazonul”

Marius ANGHEL 11 Nov. 2015, 19:09 Campionat
UTA s-a salvat în ultimele secunde de o umilință la Tărlungeni.** Nagy:

Pentru a treia oară în acest sezon, echipa fanion a Aradului, UTA Bătrâna Doamnă, a revenit pe tabelă într-un meci disputat în deplasare. După Satu Mare și Brașov, „alb-roșii” au dres busuiocul și la Tărlungeni, de data aceasta marcând golul decisiv chiar la ultima fază a jocului.

La finalul disputei din localitatea brașoveană, Roland Nagy și-a manifestat nemulțumirea față de prestația elevilor săi. „Știam că o să întâlnim o echipă care nu și-a găsit ritmul în acest sezon și care se va agăța de orice. Cu atât mai mult cu cât alinia mulți jucători tineri, care aveau șansa să se afirme. Noi am venit la Tărlungeni din poziția de lider în clasament, dar la acest meci nu am arătat acest lucru și sunt foarte supărat din această cauză. Am arătat ca o echipa debusolată, modestă, absentă fotbalistic și ca atitudine. La pauză am spus că dacă nu vom avea reacție și nu vom dovedi caracter vom cerși o înfrângere. În repriza a doua jocul s-a schimbat ca atitudine, nu neaparat ca realizări. Am fost pragmatici cum am fost la multe meciuri din acest tur de campionat și în final am smuls un punct, care ne-a salvat blazonul”, a punctat antrenorul „textiliștilor” la finalul confruntării de azi.

La final, fostul mijlocaș și-a mai îndulci discursul: „Suntem o echipa nou-promovată și vrem să luăm maxim posibil din fiecare joc. Felicit Unirea pentru joc, pentru atitudine, dar îmi felicit și propria echipă ce a terminat turul de campionat în postura de campioană de toamnă”.

În ultima etapă a turului, Unirea a condus cu 2-0 grație dublei lui Bogdan Minciună (41 și 57), dar arădenii au revenit incredibil pe finalul meciului și au plecat cu un punct de la Tărlungeni după golurile lui Petre (73) și Burlă, ultimul marcat în prelungirile partidei!

La meciul de la Tărlungeni au asistat și antrenorul lui Dinamo, Mircea Rednic și directorul sportiv al Stelei, Mirel Rădoi.

UTA a obținut astfel un punct important ce îi menține pe prima poziție a Seriei a II-a la finalul turului. Unirea Tărlungeni rămâne pe loc retrogradabil direct, pe 13, cu doar 7 puncte.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 11 Nov. 2015, 19:09 Campionat
Pe aceeași temă