UTA s-a impus în fața Metalului cu golul unui alt puști. Adi Petre: „Trei puncte foarte importante care ne țin sus în clasament, acolo unde ne este și locul”

Marius ANGHEL 28 Aug. 2016, 14:34 Campionat

UTA Bătrâna Doamnă a câștigat meciul de sâmbătă de la Snagov prin golul unui nou tânăr jucător. De această dată Dennis Man a făcut o pauză și n-a mai înscris, după ce în primele trei jocuri ale noului sezon a punctat de fiecare dată, acum fiindu-i rândul lui Adrian Petre (18 ani) să fie decisiv pentru arădeni. Introdus în teren la pauză, atacantul lui Roland Nagy a deschis scorul în minutul 70 și astfel i-a adus victoria echipei sale. Petre mai înscrisese în acest sezon o dată, în etapa a doua, cu Foresta Suceava.

Suspendat runda trecută, Petre a revenit cu gol în trupa roș-albă. „A fost un meci greu, pe un teren foarte prost, dar suntem foarte bucuroși că am reușit să câștigăm. Sunt trei puncte foarte importante care ne țin sus în clasament, acolo unde ne este și locul. Am avut un adversar agresiv și compact, mai mult defensiv, am câștigat cu greutate, dar și victoriile cu 1-0 sunt foarte bune pentru noi. Eu încerc să dau totul pentru echipă indiferent că joc cinci minute, o repriză sau tot meciul, iar dacă înscriu, cu atât mai bine. Sunt foarte fericit că am reușit să marchez astăzi să-mi ajut echipa să câștige și sper să fie din ce în ce mai bine atât pentru mine cât și pentru echipă”, a mărturisit Petre pentru site-ul oficial al UTA-ei.

Chindriș: „Suntem pe o parte ascendentă și vrem s-o ținem la fel”

Alături de Adrian Petre, ceilalți doi marcatori ai UTA-ei în primele etape sunt Dennis Man și Marius Curtuiuș. Acesta din urmă e unul din cei mai constanți fotbaliști ai echipei arădene și indică o ascensiune a ei după obținerea acestor rezultate pozitive din startul campionatului.

„Un meci foarte greu pe un teren destul de rău, dar important e că am luat cele trei puncte. Avem o serie de trei victorii și un moral bun pentru partida următoare. N-a fost un meci foarte strălucit, am avut și acea primă repriză în care, dacă înscriam în cele cinci ocazii, altfel era scorul. Până la urmă, suntem pe o parte ascendentă și vrem s-o ținem la fel. Urmează două meciuri dificile, cu Mioveni și la Brașov, din care trebuie să luăm minim patru puncte”, a punctat și Marius Chindriș.

5 goluri are înscrise Dennis Man pentru UTA în acest sezon, Adrian Petre a puncta de două ori, în timp ce Marius Curtuiuș a marca o dată.

Foto: Andreea Visu (Sport Arad)

Marius ANGHEL 28 Aug. 2016, 14:34 Campionat
Pe aceeași temă