UTA ar putea continua tot cu Mihalcea antrenor: „Câteodată, noaptea e un sfetnic bun”. Când are loc discuția finală și care sunt posibilii înlocuitori

Marius ANGHEL 03 Sep. 2017, 14:39 Campionat
UTA ar putea continua tot cu Mihalcea antrenor:

La finalul meciului de ieri, sâmbătă, de la Șiria, din etapa a 6-a a Ligii 2, în care UTA remiza pentru a treia oară în acest sezon pe teren propriu, de această dată cu CS Balotești, scor 2-2, antrenorul Adrian Mihalcea declara la conferința de presă că demisionează, că „eu sunt singura problemă. Și eu sunt șocul. Nu cred că mai pot fi antrenorul potrivit pentru ei. Să vină unul mai blând, unul care să îi plimbe”. Site-ul oficial al echipei arădene nu a publicat nici până în acest moment un articol în care să specifice că Mihalcea și-a dat demisia, ci doar o știre atipică în care este pus un video scurt cu declarația de nemulțumirea a antrenorului. Astăzi, la mai puțin de 24 de ore de la anunțul său, Adrian Mihalcea nu mai e la fel de sigur de decizia luată la cald după jocul cu ilfovenii.

Contactat în această dimineață de Sport Arad, fostul atacant al lui Dinamo a dat impresia că ar reveni asupra deciziei de a demisiona, dacă și conducerea clubului va dori acest lucru. „Câteodată, noaptea e un sfetnic bun. Nu spun că voi rămâne la UTA, ci doar că voi mai avea o discuție pe această temă cu domnul Meszar (n.r. – Alexandru Meszar este părintele proiectului noii UTA). Am stabilit să ne auzim azi la telefon și vom decide împreună”, a declarat Mihalcea, care în declarațiile date ieri lăsa de înțeles că unii jucători din lot nu-l mai doresc la echipă, de aceea și evoluțiile slabe atât de la Sibiu, cât și acum cu Balotești.

După ce ieri își anunța demisia, Adrian Mihalcea a stat minute bune la discuții pe una dintre băncile de rezervă ale arenei „Otto Grefner” din Șiria cu Alexandru Meszar. Antrenorul a plecat apoi București, acolo unde la începutul săptămânii următoare va participa la al cincilea modul al cursului pentru licența UEFA PRO.

În paralel, potrivit Sport Arad, șefii „Bătrânei Doamne” s-au pus pe făcut liste de posibil înlocuitori pentru Mihalcea, variantele de antrenori liberi sau care s-ar putea elibera foarte ușor de contract sunt Adrian Falub, Gigi Mulțescu, Daniel Oprița, Mihai Teja și Laszlo Balint. Se așteaptă însă convorbirea decisivă dintre Meszar și Mihalcea.

Marius ANGHEL 03 Sep. 2017, 14:39 Campionat
Pe aceeași temă