Un Tîrnăcop pentru mirarea lui „Clau-gol” și nervii lui Mărginean

Marius ANGHEL 26 Nov. 2012, 16:52 Campionat
Un Tîrnăcop pentru mirarea lui „Clau-gol

Din acest sezon, FC Bihor contează pe unul dintre fotbaliștii români cu nume inedite. Ionuț Tîrnăcop a dat Sportul Studențeasc pe formația de pe Crișul Repede și este unul dintre titularii lui Claudiu Niculescu. Duminică, la mijlocul primei reprize, înainte ca UTA să execute un corner, mijlocașul defensiv a fost poftit pe margine de arbitrul Flavius Roșu pentru a-și schimba șortul. Momentul a fost stânjenitor pentru fotbalist și cei de pe bancă, care au încercat să ascundă nuditatea orădeanului cu o pătură și asta pentru că acesta nu mai purta nimic pe sub pantalonii scurți după ce a  scăpat de colanți. O parte dintre spectatorii de la tribuna a doua chiar au observat acest lucru și au făcut glume la adresa fotbalistului de 25 de ani.

Și au avut destul de timp la dispoziție pentru că Tîrnăcop a mai fost ținut pe margine încă vreo 2 minute de arbitri, până când mingea a ieșit din joc. Niculescu a fost foarte iritat de această situație, iar la final a spus că nu s-a mai întâlnit cu așa ceva de când e în fenomen.  „Mi s-a părut ciudat ca la o fază fixă pentru adversar arbitrul să-i ceaă să iasă de pe teren. Avea om în marcaj și el mi l-a scos din careu. Înțeleg cum e regulamentul și anume colanți să fie de acceași culoare cu șortul, dar e prima oară când văd așa ceva la o fază fixă. Nu m-a lăsat să-l bag rapid în teren, mai mult Tîrnăcop a rămas pe margine până a ieșit mingea din joc. Mă întreb dacă jocul era fluent vreo 15 minute, ce s-ar fi întâmplat? Am fi jucat în zece în tot acest timp?”, a punctat tehnicianul bihorenilor.

„Închizătorul” orădenilor s-a aflat în centru unui alt eveniment și după ultimul fluier al „centralului” timișorean. Nici bine nu s-a încheiat partida, că Tîrnăcop a fost „asaltat” de Radu Mărginean, cei doi fotbaliști fiind la un pas de bătaie. Mai târziu, într-o postare pe forum, utistul și-a explicat astfel gestul: „Jucătorul în cauză ne-a înjurat tot meciul și chiar și după încheierea acestuia, inclusiv stafful nostru și rezervele.  Sunt puțin vinovat că nu m-am stăpânit, dar e greu să faci asta când primești astfel de jigniri. Am realizat că sunt expus să mi se rețină carnetul și să fiu suspendat și de aceea m-am dus direct la vestiar și nu am mai salutat nici galeria. Îmi pare rău că s-a întâmplat asta, dar nervi și altercații au mai toți jucătorii”.

Sursa: Sport Arad
Foto: Viorel Muscă

Marius ANGHEL 26 Nov. 2012, 16:52 Campionat
Pe aceeași temă