„U” Cluj a obținut, în Crâng, rezultatul ei favorit în acest sezon și a ajuns la șase egaluri consecutive. Cum a comentat Adrian Falub meciul cu SCM Gloria Buzău

Marius ANGHEL 02 Mar. 2020, 15:44 Campionat

Universitatea Cluj a înregistrat rezultatul ei favorit în acest sezon și în deplasarea de la Buzău, acolo unde, duminică seară, a jucat cu SCM Gloria, în etapa a 23-a. La egalitate s-a terminat meciul disputat pe stadionul din parcul Crâng, scor 2-2, astfel că „studenții” lui Adrian Falub au ajuns la a șasea remiză consecutivă și a 12-a în total în acest sezon din care au trecut 23 de etape.

„U” Cluj a avut însă ceva de tras pentru a obține măcar un punct din meciul cu SCM Gloria. După ce buzoienii au condus la pauză cu 2-0, în urma reușitelor lui Cristian Balgiu (29′), respectiv Iulian Roșu (45′), în partea secundă echipa clujeană a egalat prin Dorin Goga (59′) și Cristian Gavra (67′). Ambele echipe au avut mai multe ocazii în care puteau să mai marcheze, în timp ce la bare scorul a fost 2-1 pentru elevii lui Falub.

Adrian Falub: „Un joc terminat la egalitate, cu două reprize total diferite”

După meciul de la Buzău, Adrian Falub a remarcat două reprize diferite și a precizat că „U” Cluj ar fi putut câștiga dacă ar fi fost mai atentă la finalizare.

„Un joc terminat la egalitate, cu două reprize total diferite. Am început jocul foarte bine, am avut primele ocazii de gol, pe care trebuia să le fructificăm. După 20 de minute, jocul s-a echilibrat și am luat gol la primul lor șut pe spațiul porții, apoi pe finalul primei reprize am căzut din punct de vedere mental. Am început foarte bine a doua repriză, cu cele două schimbări, iar dacă eram puțin mai atenți la finalizare, după ce am revenit și scorul era 2-2, puteam câștiga”, a declarat Falub.

În această partidă, Falub a utilizat jucătorii: Gorcea – Inacio Miguel, Telcean, Horj, Art. Crăciun (Ștefănescu 55′), Neciu – Mailat (Al. Pop 90′), Dican (G. Florescu 55′), Bg. Barbu, Goga (cpt.) – Gavra. Au rămas pe bancă: Dur-Bozoancă – R. Takacs, Taub și Nic. Pîrvulescu.

După acest egal, „U” Cluj a acumulat 27 de puncte și se situează pe locul 13, în urcare o poziție după ce a depășit la golaveraj Ripensia. Etapa următoare, echipa clujeană evoluează pe teren propriu, sâmbătă, de la ora 14:00, cu Metaloglobus.

Rezumatul meciului SCM Gloria Buzău – Universitatea Cluj 2-2:

Foto și video: FC Universitatea Cluj

Marius ANGHEL 02 Mar. 2020, 15:44 Campionat
Pe aceeași temă