Tudoreanu: „Am picat fizic, nici motivație n-am mai avut și parcă am fost alții în teren” | Todoran: „În partea a doua unii s-au trezit”

Marius ANGHEL 27 Apr. 2015, 19:30 Campionat
Tudoreanu:

Rapid CFR Suceava a fost la un pas de o surpriză în etapa a 4-a a play-off-ului Seriei I. Jucătorii lui Bogdan Tudoreanu au condus la pauză liderul prin golul marcat de Mircea Negru în minutul 18 din penalty, însă în repriza secundă au încasat trei goluri (T. Bălan ”51, Fl. Maxim ”68, Ad. Bălan ”81) și au pierdut toate punctele.

La finalul partidei pierdute în fața Voluntariului, antrenorul sucevenilor a fost de părere că acest meci s-a rupt pentru echipa sa după ce gazdele au egalat. „Am făcut o primă repriză bună, dar în a doua am picat fizic, nici motivație n-am mai avut și parcă am fost alții în teren. Am primit foarte ușor primul gol, a dat Tibi Bălan cu capul și de acolo s-a rupt tot. Este păcat de jocul din prima parte și cred că dacă nu luam gol așa repede și înscriam pe acel contraatac, alta ar fi fost soarta partidei. Am început cu trei fundași centrali deoarece nu aveam cu cine, deoarece Sfrijan era nerefăcut și risca o ruptură musculară. Nu trebuie să ne oprim aici și de aceea vom merge înainte. Avem două meciuri cu Bacăul și sper să scoatem cât mai mult, asta în condițiile în care etapă de etapă se accidentează câte un jucător. În aceste condiții vom încerca să rulăm toți jucătorii, pentru a vedea la vară care merită să rămână”, a explicat, citat de monitorulsv.ro, Bogdan Tudoreanu.

De cealaltă parte, antrenorul secund și jucătorul oaspeților, Dinu Todoran, crede că echipa sa a avut motivație mai mare, mai ales în repriza secundă, când a tranșat soarta meciului. „Ținând cont că am întâlnit o echipă foarte bună, pot spune că sunt trei puncte importante. După părerea mea Suceava putea să se bată cu noi și Academica la promovare, dar nu cunosc problemele cu care se confruntă. Ne-au condus la pauză cu 1-0 și am avut la pauză o ședință-n vestiar în care le-am adus aminte jucătorilor că avem un obiectiv, iar în partea a doua unii s-au trezit, iar alții se vor trezi. Avem două meciuri grele cu principala contracandidată, Academica, și sperăm să evoluăm mult mai bine decât în prima repriză de la Suceava. Cred că-n partea a doua ne-am dorit mai mult victoria și am fost mai motivați decât gazdele, care nu au un obiectiv și e foarte greu să se concentreze”, a declarat, citat de monitorulsv.ro, Dinu Todoran.

Rapid CFR Suceava a căzut pe locul 4 după această înfrângere, în timp ce FC Voluntari rămâne pe primul loc și își menține avansul de cinci puncte față de Academica Argeș.

Marius ANGHEL 27 Apr. 2015, 19:30 Campionat
Pe aceeași temă