„Toți am greșit, începând cu mine!”

24 Sep. 2012, 02:20 Campionat
„Toți am greșit,** începând cu mine!

În meciul cu Sportul Studențesc, Eusebiu Tudor a încercat două module tactice. A început cu sistemul 4-1-4-1, iar pe final a trecut la clasicul 4-4-2, însă jucătorii nu au fost total receptivi la modul în care antrenorul Chindiei a pregătit detaliile meciului de pe stadionul din Giulești. La final Tudor s-a arătat destul de echilibrat în decarații, și-a asumat o parte din vina înfrângerii și speră ca în perioada următoare să repare cât mai mult din greșelie jucătorilor, ținând cont că acesta a fost instalat în funcție înaintea meciului cu Săgeata Năvodari.

Astăzi au fost multe greșeli, am luat golurile după niște faze foarte ușoare. Nu spun că au greșit fundașii, ci toată echipa. Începând cu mine, toți suntem vinovați. Sportul nu m-a surprins cu nimic, am avut un material video despre ei, le-am explicat jucătorilor ce trebuie să facă, dar din păcate marcajul individual nu a fost cel mai bun. Am avut și noi ocazii să marcăm, dar din păcate nu am putut da mai mult de un gol. Vom analiza ce s-a greșit astăzi și sper să remediem cât mai curând aceste greșeli. Programul este foarte greu, ținând cont că jucăm în acest start de campionat cu echipele care se luptă pentru promovarea în Liga I.”

Totodată, antrenorul târgoviștenilor nu a catalogat în niciun fel reacția lui Bobi Verdeș de la ieșirea din vestiar, consinderând că a fost ceva normal.

„Cu toții suntem supărați când pierdem, e bine că jucătorii sunt supărați după această înfrângere”

Articol scris de Adrian ALBU

24 Sep. 2012, 02:20 Campionat
Pe aceeași temă