Todea vede un meci deschis între Brăila și UTA. „E prilejul să ieșim din această pasă proastă”

Marius ANGHEL 17 Nov. 2017, 14:16 Campionat
Todea vede un meci deschis între Brăila și UTA.**

Fără victorie în campionat de trei etape, perioadă în care a obținut doar un punct, UTA a ajuns din nou într-o situație dificilă în clasament și mai are un singur punct peste locurile retrogradabile. La finalul acestei săptămâni, sâmbătă, de la ora 11:00, arădenii joacă la Brăila, cu Dacia Unirea, echipă față de care are un singur punct avans și pe care vrea să o învingă.

Roș-albii au plecat de ieri spre Brăila și aseară au înnoptat la Brașov. Azi de dimineață, Cristian Todea a condus un antrenament, iar, după ora prânzului, utiștii s-au urcat în autocar și au plecat spre destinația finală, acolo unde vor juca mâine, de la ora 11:00.

„După o săptămână în care am avut trei meciuri fără victorie, e prilejul să ieșim din această pasă proastă”, a remarcat antrenorul principal al UTA-ei pentru site-ul oficial al clubului arădean.

„Întâlnim o echipă destul de rănită, la rândul ei, dar care acasă a făcut meciuri bune. Brăila dezvoltă un joc destul de bun pe teren propriu, a marcat mult, dar a și primit mult. Din acest motiv cred că va fi un meci deschis, greu pentru noi, din care va trebui să scoatem maximum. Având în vedere că ultima victorie a venit tot în apropierea acestei zone a țării, la Suceava, tot după o deplasare lungă, ne dorim să câștigăm și să avem un drum mai plăcut spre casă”, a mai spus Todea.

Pentru meciul cu Dacia Unirea, în lotul UTA-ei a reapărut Daniel Florea, refăcut după o accidentare.

Marius ANGHEL 17 Nov. 2017, 14:16 Campionat
Pe aceeași temă