Test dificil pentru Hermannstadt la ultimul meci din 2017. Pelici: „Nu întâmplător echipa adversă e pe locul 4. Nu va fi deloc ușor”

Marius ANGHEL 08 Dec. 2017, 19:19 Campionat
Test dificil pentru Hermannstadt la ultimul meci din 2017.** Pelici:

AFC Hermannstadt primește vizita ilfovenilor de la CS Afumați în etapa a 21-a, a doua a returului și, totodată, ultima programată în acest an. Întâlnirea dintre liderul campionatului și ocupanta locului 4 va avea loc sâmbătă, 9 decembrie, de la ora 12:00, pe stadionul Municipal din Sibiu.

„Ne dorim să încheiem anul cu încă o victorie, care să ne consolideze locul în fotoliul de lider al Ligii 2. Nu va fi deloc un meci ușor cel cu CS Afumați. Întâlnim o echipă cu jucători de valoare, care nu întâmplător este pe locul 4 în clasament, în momentul de față. Nu avem probleme de lot, toți jucătorii sunt apți. Sperăm să fim inspirați și să alegem cea mai bună formulă de echipă. Îi așteptăm pe suporteri în număr cât mai mare la stadion și sperăm ca, la final, să ne bucurăm împreună pentru un nou succes, să le facem acestora un cadou frumos înaintea sărbătorilor de iarnă”, a declarat antrenorul principal al AFC Hermannstadt, Alexandru Pelici.

Înaintea acestei partide, AFC Hermannstadt, are 47 de puncte, iar CS Afumați se clasează în imediata vecinătate a podiumului, cu 37 de puncte. Sibienii au căzut pe locul 2 după ce Dunărea Călărași a câștigat meciul de vineri cu CS Mioveni, scor 3-1, și au nevoie de un succes cu ilfovenii pentru a reveni în poziția de lideri.

În tur, sibienii au câștigat la Afumați cu 1-0, prin golul lui Bogdan Rusu din minutul 27.

Marius ANGHEL 08 Dec. 2017, 19:19 Campionat
Pe aceeași temă