Teja a primit ultimatum din partea conducerii. „Avem variante în cadrul clubului, chiar dacă nu de aceeași notorietate”. Antrenorul încă nu s-a decis dacă rămâne la Pandurii

Prezent, luni, la sediul FRF, pentru a înregistra o parte din transferurile perfectate vara aceasta de CS Panduri Târgu Jiu, directorul sportiv Viorel Cioară n-a dus și contractul antrenorului. Mihai Teja încă n-a semnat cu fosta prim-divizionară, iar oficialii gorjeni i-au dat termen până miercuri, pentru a decide dacă, de pe banca tehnică, va conduce sau nu Pandurii în noul sezon al Ligii 2.

„Probabil are semnele dânsului de întrebare și de asta nu a semnat contractul. Până miercuri ar trebui să semneze, pentru a putea să-i luăm la de FRF acel ID de antrenor, care să-i permită să stea pe bancă. Dacă nu semnează, sigur găsim variante. Antrenorii Gugu sau Bejinaru sunt în cadrul clubului, dar alta este notorietatea lui Mihai Teja ca și antrenor principal. Are un nume important, ce ne poate ajuta în lupta pentru promovare. Dânsul a mai solicitat jucători, un mijlocaș central de anvergură și cu experiență, un vârf dar și un fundaș central. Vedem ce ne permitem, la situația pe care o are clubul”, a declarat, conform gjx.ro, administratorul special al CS Pandurii, Marin Golea.

Golea se gândește să renunțe la funcție!

Din cauza incertitudinilor de la club, chiar și Golea se gândește să renunțe la funcție, fiind nemulțumit, în principal, de neimplicarea factorilor locali. „Iau în calcul să plec de la Pandurii, și chiar vorbesc serios. Lucrurile sunt în impas. Ne chinuim cu diverse demersuri, ca să facem rost de bani pentru ca activitatea să continue. Să fiu eu de vină? M-am gândit și la asta. Mă gândesc să renunț. M-am gândit la tot felul de scenarii. Dacă nu vin să ne ajute, ce pot să cred? Am apelat la ei atât verbal cât și scris și mi s-a spus că au alte probleme de rezolvat. Nu știu la cine să mă mai adresez. Păcat. Poate consideră că fac eu altceva cu banii pe care i-ar da ei la club, nu știu. Eu doar încerc să gestionez resursele și să oferim condiții bune în activitatea echipei. Vrem să promovăm, să revenim în elita fotbalului românesc, dar sunt foarte dezamăgit de această neimplicare, pe care nu o înțeleg”, a mai spus Golea pentru sursa citată mai sus.

Adminstratorul special al clubului gorjean speră ca și CEO să reia finanțarea către CS Pandurii Lignitul Târgu Jiu.

„Am ajuns să fac o adresă către Ministru, prin care solicit ca CEO să ofere o sumă de bani echipei, conform angajamentelor de plată. Nu am înaintat o sumă, important să se vireze în conturi pentru a debloca situația. Cred că singura șansă este să valorificăm patrimoniul clubului. Investițiile pe care clubul le-a făcut sunt undeva la 120 de miliarde de lei vechi, o sumă importantă. Dacă ar veni și Artego și CEO cu câteva miliarde, primăria să suporte cheltuielile de organizare, Consiliul Județean să suporte activitatea la copii și juniori, am putea ataca promovarea”, a precizat Golea.

CS Pandurii joacă sâmbătă, în prima etapă a noului sezon din Liga 2, la Pitești, cu noul FC Argeș.

Din lipsa fondurilor, CS Pandurii II Târgu Jiu nu a mai fost înscrisă, vara aceasta, în Liga 3, eșalon în care a activat mai bine de un deceniu.

Articol scris de Mircea OGLINDOIU
Foto: Pandurii CS

Pe aceeași temă