„Știm ce avem de făcut, știm ce ne trebuie”

Marius ANGHEL 25 Nov. 2012, 16:00 Campionat

Președintele executiv al FC Botoșani spune că victoria împotriva formației Delta Tulcea este foarte importantă și că mărește șansele roș-alb-albaștrilor de a ajunge în primul eșalon.

„Important este că nu am cedat pe teren propriu, cu excepția primului joc. Am terminat cu o victorie, o victorie mare pentru noi și sper să avem continuitate în returul campionatului iar la final să ne bucurăm cu toții. Am fost alături de ei în fiecare zi. Ne-am organizat bine, am avut susținere din tribune. A fost o victorie mare”, a spus Cornel Șfaițer.

Oficialul botoșănean susține că nu vor fi mari schimbări în lot, în această iarnă. El își dorește doi-trei jucători pentru ca echipă să aibă forță mult mai mare în atac. „O să facem două-trei schimbări. Vrem să mergem cu jucătorii care au dus greul până acum. Nu ne permitem financiar să schimbăm un nucleu de jucători. Sunt destule exemple în liga I, când au schimbat lotul nu a dat roade. Ar fi păcat să nu continuăm. Știm ce avem de făcut. În primul rând să nu mai facem pași greșiți așa cum am făcut în acest tur de campionat. Știm ce ne trebuie. Cu siguranță va avea o altă față echipa în retur”, a precizat președintele executiv al FC Botoșani.

Sursa: Bt online
Foto: Eduard BLAGA

Marius ANGHEL 25 Nov. 2012, 16:00 Campionat
Pe aceeași temă