Spionaj în seria a II-a?

21 May. 2009, 13:26 Campionat
Spionaj în seria a II-a?

Scenele petrecute miercuri pe stadionul “Iuliu Bodola” par desprinse din filmele cu James Bond. Din pricina unui necunoscut care a urcat în tribună înaintea începerii antrenamentului, tehnicienii lui FC Bihor au suspendat ședința!
Înaintea unui meci între echipele de pe locurile 8 și 14 în Liga a II-a din România se iau măsuri de precauție mai ceva ca înaintea derby-urilor din Champions League. S-a întâmplat ieri, la Oradea, când un necunoscut zărit în tribună înaintea începerii antrenamentului “roș-albaștrilor” a fost considerat spion al lui Dorinel Munteanu de către antrenorii Vig Zoltan și Mircea Fodor. Un motiv suficient ca orice mișcare să fie suspendată până la evacuarea intrusului și ferecarea porților de intrare în incinta arenei.

 

Avem informații că Dorinel are astfel de practici. Decât să ne frigem cu supă, mai bine închidem antrenamentul. În creier există suspiciunea că suntem spionați”, a explicat “secundul” Mircea Fodor.

Întâmplarea l-a amuzat teribil pe Dorinel Munteanu. „Orădenii sunt haioși. Nici nu mi-a trecut prin cap să trimit oameni la antrenamentul lor. Doar un neprofesionist ar putea spune asta. Ce ar putea să vadă acolo? I-am urmărit în ultimele patru meciuri și știu totul despre ei. Cum poți crede așa ceva?”, s-a întrebat „Neamțul”.
 

Articol scris de Vlad MĂ‚CICĂ‚ȘAN și Nicolae MIHALCEA

21 May. 2009, 13:26 Campionat
Pe aceeași temă