„Sperăm ca de data aceasta să câștigăm noi”

Mihai Andries 16 Oct. 2013, 20:00 Campionat

Fără victorie în ultimele trei etape, antrenorul CSM-ului, Claudiu Niculescu  dorește să obțină sâmbătă, în disputa cu Metalul Reșița, un succes care să revitalizeze echipa.

Actuala Vâlcea  a pierdut ultimul joc de campionat pe teren propriu în toamna anului trecut, pe când evolua la Drăgășani sub denumirea de Damila. Atunci, Damila a cedat, scor 0-1 cu echipa lui Rufă, CSM. În vară, Rufă și Nițu au făcut schimb de cluburi, iar trupa care evolua în Zăvoi a ajuns la Reșița, iar sâmbătă va fi adversara clubului pe care l-a.reprezentat până în vară!

Tehnicianul CSM-ului, Claudiu Niculescu are un atuu important, fiind neînvins în jocurile de campionat din acest an disputate pe teren propriu, la Drăgășani și Rm.Vâlcea. „Va fi un meci greu, venim după o înfrângere, dar  ne lipsesc și jucători importanți, Melcea este accidentat, Bărbulescu, Matache și Samson sunt suspendați, însă sunt convins că cei care vor intra, vor face totul ca să câștigăm cele trei puncte. Nu simt nicio presiune, am fost și eu supărat ca toți băieții pentru înfrângerea de la Roșiori, sincer, nu mă așteptam, după jocul bun făcut cu Bistrița. În fotbal este important cum gestionezi momentele grele, săptămâna aceasta a fost un moment greu, dar băieții l-au depășit cu bine și cu toții suntem concentrați doar la jocul cu Reșița. Mi-aș dori să rămân neînvins în jocurile de pe teren propriu, dar nu fac astfel de statistici, pentru că nu mă interesează, îmi doresc doar să ajungem unde ne dorim cu toții” spune antrenorul vâlcenilor.

În returul sezonului trecut, derbyul local din Zăvoi CSM-Damila  a adus multă tensiune și gesture nesportive, dar Niculescu spune că nu se va mai repeta situația. „E clar că sunt ambiții mari între jucători, ei se cunosc foarte bine, mai ales că unii sunt de aici, din Vâlcea. În sezonul trecut au câștigat de două ori în fața noastră, dar sperăm ca de data asta să o facem noi. Ar fi foarte important să câștigăm, ca să ne menținem în fruntea clasamentului. Sper că nu va fi un joc la fel de tensionat ca în primăvară, noi avem un obiectiv, avem o singură variantă sâmbătă, victoria, în rest nu ne interesează alt rezultat, sunt sigur că așa gândesc și băieții mei. Nu va mai fi ca în retur, cu proteste, cartonașe roșii, încerc să îi aduc cu picioarele pe pământ, oricât de mare ar fi presiunea, trebuie să joace doar pe teren și în limitele sportivității” a mai spus Niculescu.

Articol scris de Adi GEORGESCU

Mihai Andries 16 Oct. 2013, 20:00 Campionat
Pe aceeași temă