Sibiul, și mai aproape de revenirea în Liga 1. FC Hermannstadt și-a luat avans de Chindia și a ajuns la o serie impresionantă de meciuri consecutive fără înfrângere

Marius ANGHEL 08 Apr. 2018, 12:51 Campionat
Sibiul, și mai aproape de revenirea în Liga 1.** FC Hermannstadt și-a luat avans de Chindia și a ajuns la o serie impresionantă de meciuri consecutive fără înfrângere

FC Hermannstadt a câștigat, vineri, la scor, 3-0, meciul din deplasarea de la Suceava, cu Foresta, a profitat de înfrângerea Chindiei la Brăila și s-a distanțat la șapte puncte de târgovișteni. Sibiul este aproape de a treia promovare consecutivă, de această dată în elita fotbalului românesc.

La Suceava, Radu Crișan a deschis scorul în minutul 38, în urma unui corner executat de Daniel Tătar. Avantajul pe tabelă a fost majorat în minutul 63, când Cosmin Neagu a punctat din pasa lui Bogdan Rusu. Diferența de neprezentare a fost stabilită de reușita lui Ștefan Blănaru din minutul 82. Cu accest succes contra Forestei, FC Hermannstadt a ajuns la 65 de puncte, se menține la trei puncte în spatele liderului Dunărea Călărași și s-a distanțat la șapte lungimi de Chindia, ocupanta locului 3, cel care duce la barajul de promovare.

„Este o victorie meritată. Mă bucur că băieții au tratat meciul cu seriozitate. Am profitat de înfrângerea Chindiei pentru a ne desprinde la șapte puncte. Trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ. Mai sunt destule meciuri de disputat până la finalul sezonului. Îi felicit pe băieți pentru victorie. Le urăm tuturor suporterilor Paști fericit!”, a declarat, la finalul partidei de la Suceava, antrenorul sibienilor, Alexandru Pelici.

Cu victoria împotriva Forestei, FC Hermannstadt a ajuns la 29 de meciuri consecutive fără înfrângere, fie că a jucat în campionatul Ligii 2 ori în Cupa României. În cele 24 de meciuri din eșalonul secund în care nu a pierdut, în 16 a obținut victorii, iar în 8 a terminat la egalitate.

În etapa următoare, a 29-a, FC Hermannstadt joacă acasă, la Sibiu, sâmbătă, 14 aprilie, de la ora 11:30, cu Luceafărul Oradea.

Marius ANGHEL 08 Apr. 2018, 12:51 Campionat
Pe aceeași temă