Sibiul, mulțumit cu punctul de la Pitești. Pelici: „Ne temeam un pic de acest meci. Ne-au pus în dificultate în destule rânduri”

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 29 Oct. 2017, 17:36 Campionat
Sibiul, mulțumit cu punctul de la Pitești.** Pelici:

AFC Hermannstadt a terminat la egalitate, scor 0-0, meciul disputat în deplasare, sâmbătă, cu FC Argeș, contând pentru etapa a 14-a a Ligii 2 și a ratat șansa de a se distanța de trei puncte față de a doua clasată Dunărea Călărași, după ce echipa lui Dan Alexa remizase la Timișoara. În urma acestui rezultat, sibienii continuă să ocupe primul loc în clasamentul eșalonului secund, cu 33 de puncte, cu unul mai mult decât Dunărea.

Probabil obosiți și după meciul din Cupă, de la mijlocul săptămânii, cu FC Voluntari, sibienii nu au mai jucat la fel de bine în partida de la Pitești, așa cum au obișnuit până atunci. La final de joc, antrenorul Alexandru Pelici a spus că remiza este echitabilă, considerând că oricare dintre echipe putea câștiga acest joc.

„A fost un joc disputat, aprins, cu destule faze de poartă. Venim după două săptămâni încărcate. Am avut patru meciuri în două săptămâni. Ne temeam un pic de acest meci datorită faptului că exista o stare euforică datorită eliminării Voluntariului din Cupă. Acea stare s-a văzut în prima repriză, când am avut momente de lejeritate care puteau fi taxate de cei de la FC Argeș. Pe finalul jocului, odată cu eliminarea jucătorului piteștean, am pus stăpânire totală, dar nu am găsit drumul spre gol. Îi felicit pe cei de la FC Argeș pentru jocul prestat, pentru îndârjire, îl felicit pe Dan (n.r. – Iordan Eftimie, antrenorul principal) și pe Iulică pentru cum au organizat jocul și cum au reușit să închidă culoarele. FC Argeș este o echipă disciplinată care a jucat mult pe tranziție pozitivă. S-au bazat mult pe atacuri rapide și contraatacuri. Nu au jucat foarte mult pozițional. Ne-au pus în dificultate în destule rânduri. Au fost șanse și de o parte, dar și de cealaltă de a câștiga. Per total, rezultatul este echitabil. Un punct care ne readuce în vârful clasamentului, un punct la adevăr. Urmează un meci extrem de dificil, acasă, cu Chindia Târgoviște”, a spus antrenorul sibienilor, Alexandru Pelici. 

În etapa a 15-a, AFC Hermannstadt joacă pe stadionul Municipal din Sibiu cu ocupanta locului 3, Chindia Târgoviște, echipă care astăzi a câștigat la pas jocul cu CS Mioveni, scor 3-0. Partida va avea loc duminică, 5 noiembrie, de la ora 11:30. Până atunci, sibienii își vor afla adversarul din optimile de finală ale Cupei României. Tragerea la sorți va avea loc joi, 2 noiembrie, la Casa Fotbalului. AFC Hermannstadt a fost repartizată în Urna A.

Articol scris de Adi Georgescu

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 29 Oct. 2017, 17:36 Campionat
Pe aceeași temă