Sepsi și-a spălat păcatele după eșecul de la Satu Mare. A învins de o manieră clară Dunărea și dă golgheterul campionatului

Reveniți pe teren propriu după înfrângerea la scor de neprezentare de la Satu Mare, în fața Olimpiei, Sepsi OSK a reușit miercuri, în etapa intermediară a Ligii 2, să câștige contra Dunării Călărași cu același rezultat cu care pierdea în urmă cu patru zile, 3-0. La Sfântu Gheorghe, jucătorii lui Valentin Suciu au demonstrat că altfel se simt pe propriul gazon și au dominat pe toată durata partidei. Scorul au reușit să-l deschidă abia după 50 de minute, atunci când Hadnagy a înscris cu capul după o centrare a lui Daniel Ene. Cei doi jucători au combinat perfect și peste alte zece minute de joc, de această dată Hadnagy fiind pasatorul și Ene (60) marcatorul. Rezultatul final a fost stabilit de același Hadnagy (80), care a profitat de respingerea în față a portarului Cezar Lungu după șutul lui Huiban.

După acest succes concludent, Sepsi a acumulat 14 puncte și se află pe locul 7 în clasament, la 7 puncte în spatele liderului Chindia Târgoviște. „A fost o primă repriză echitabilă, noi am avut două ocazii de gol, Dunărea n-a avut niciuna. Repriza a doua a fost un alt fotbal, de calitate, unde am reușit să dăm trei goluri și două bare. Am jucat foarte bine în repriza a doua, am fost net superiori adversarilor, puteam să câștigăm și la un scor mai mare”, a declarat, pentru stiri.covasnamedia.ro, patronul Sepsi OSK, László Diószegi, care a comentat și înfrângerea din etapa trecută cu Olimpia: „La Satu Mare a fost ceva de neimaginat. Nu știu, a fost poate oboseala, drumul, dar și alte echipe fac atâta până la noi. Parcă a fost un blestem, nu știu cum să spun. Dar aia a fost Satu Mare, e deja trecutul (…). Sâmbătă avem meci la Ștefănești, noi mergem cel puțin pentru un punct, dar ar fi extraordinar de util dacă am reuși să câștigăm”.

Hadnagy: „Vreau să dau în fiecare etapă gol, dar nu se poate”

Marcator a două goluri cu Dunărea, Attila Hadnagy s-a desprins în fruntea clasamentului golgheterilor Ligii 2, după opt etape fiind lider cu 9 goluri înscrise. Atacantul lui Sepsi crede că jocul contra călărășenilor a fost cel mai bun de până acum. „Pot să spun că a fost o primă repriză slabă, pe care și pe ea am dominat-o, dar în care am avut doar o ocazie. Cred că este cel mai bun meci de acasă, am câștigat și cu 3-0 și suntem foarte bucuroși pentru că veneam după o înfrângere cam rușinoasă. Vreau să dau în fiecare etapă gol, dar nu se poate. Nici eu nu sunt Messi sau ceva, dar am dat două goluri, am dat pasă de gol pentru Ene. Sunt așteptări foarte mari, aud în tribună, dar asta e, nu joc singur”, a spus Hadnagy după joc.

Cât îl privește pe antrenorul Valentin Suciu, acesta era mulțumit că echipa sa a reușit să își revină după umilința cu Olimpia. „Am reușit să ne spălăm rușinea după jocul de la Satu Mare, unde pot să spun că nu ne-a ieșit nimic. Am reușit în două zile să revenim cu picioarele pe pământ și am demonstrat că putem mai mult”, a spus Suciu.

Sepsi a utilizat în meciul cu Dunărea următorii jucători: Niczuly – M. Burlacu (Răduțoiu ’85), I. Ursu, Rz. Damian, Dumbravă – Mitra, Issa, Huiban, P. Chiș (Tofan ’81) – Țuțu (D. Ene ’46), Hadnagy (cpt.). Rezerve neutilizate: Fejer – Tanko, I. Plămadă, Țepeș.

Etapa viitoare, a 9-a, Sepsi joacă în deplasare, sâmbătă, de la ora 11:00, la Unirea Tărlungeni, echipă aflată pe locul 11, cu 11 puncte.

Foto: FB Sepsi OSK

Pe aceeași temă